Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадин Костадинов за засиленото полицейско присъствие около парламента: Страх лозе пази

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-kostadin-kostadinov-za-zasilenoto-policeysko-prisastvie-okolo-parlamenta-strah-loze-pazi/123650 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадин Костадинов за засиленото полицейско присъствие около парламента: Страх лозе пази

“Ще подготвим жалба до Конституционния съд срещу промените в Конституцията”, заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов след като неговите депутати напуснаха пленарна зала по време на второ четене на промените в основния закон на страната. Всички предложения на „Възраждане“ бяха отхвърлени.

 

“Очевидно е, че в пленарна зала ще бъде извършено беззаконие, което ние няма как да легитимираме. Конституцията безспорно ще бъде нарязана днес с флекс.

Напуснахме залата и започваме да работим върху писането на жалбата. Мисля, че това е най-логичното и нормално нещо, което можем да направим, надявайки се, че Конституционният съд е останал последната запазена институция в държавата извън всякакви вътрешни и външни олигархични влияния, коментира пред журналисти Костадин Костадинов.

 

Какво още каза лидерът на “Възраждане” по повод засиленото полицейско присъствие около парламента, гледайте в репортажа на журналиста от “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

 

9 Коментара

хайй

преди 4 месеца

В сайта "свободно слово" са забранили коментарите под статия на Свинян пеефСАЩски! В сайта "свободно слово" няма свободно слово!

Коментирай

'';;'';

преди 4 месеца

дебелян депесеефски е ВРАГ на НАРОДА! Прасе, махни се от България, американски ИЗВЕРГ!

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Др. Нинова каза, че итн и възраждане са виновни за конституцията. Свинята пеевски каза същото....

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Грети Стефанова: Ако СОС.... ---- кво е това грети, ве...

Коментирай

moitoi

преди 4 месеца

Пеевски за промените в Конституцията: Смятам, че всичко е наред Председателят на ПГ на ДПС допълни, че е суеверен и не иска да коментира преди окончателното приемане на текстовете в основния закон И аз съм СУЕВЕРЕН-Че КОЙто Нож вади от НОЖ УМИРА!!!Вай...Вай..МАШААЛЛА...!!!

Коментирай

несвободно слово

преди 4 месеца

Егати държавата една свиня да пише законите и конституцията както и е удобно. А "свободно слово" има свинята за свой почитен гост тук със закрила някой да не му опърли свинската кожа. От тук трябва да започне промяната - от шибаната журналистика от уж свободното слово което със сигурност споделя свинската трапеза. Трият коментари и се прилага цензура, подбират се удобни драскачи и се хвърля прах в очите.

Коментирай

Възмутен съм

преди 4 месеца

Делян Пеевски каза, че"Възраждане" служат на чужди интереси.Аз имам един простичък въпрос:Кой служи на чужди интереси, този, който ликвидира "Булгартабак" или 'Възраждане,!?

Коментирай

Борис

преди 4 месеца

В сайт който Свилян Прасеевски крадеца на КТБ е на почит а Костадинов критикуван всеки ден, гнусната долнопробна свинска мастия ще е на власт. Докато не се назоват проблемите и нещата с истинските им имена ще четем страхливите подноси на мисирки и мисирски сайтове.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.