Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадинов: Атанас Атанасов трябва да бъде арестуван веднага! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-kostadinov-atanas-atanasov-tryabva-da-bade-arestuvan-vednaga-video-2/131404 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадинов: Атанас Атанасов трябва да бъде арестуван веднага! (ВИДЕО)

“Депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов трябва да бъде арестуван веднага, а не да седи в парламента”. Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в кулоарите на Народното събрание. Повод за думите му станаха изпратен доклад от началника на служба „Военно разузнаване“ бригаден адмирал Венелин Венев, според когото ген. Атанасов е правил опити да вербува служители от службата, за да има „свой човек“.

 

„Този човек трябва да бъде арестуван веднага и вкаран в затвора, а не да бъде кандидат за народен представител в парламентарни избори”, подчерта Костадинов.

 

"Това го коментирахме още в предишното Народно събрание, когато беше съобщено за голям дефицит, който Асен Василев после отрече и заяви, че когато стане министър на финансите този дефицит няма да е повече от 3%". Това означава, че когато дойде следващото правителство и то има текущи разходи, и му се наложи да плаща и забавените, то или ще трябва да тегли огромни заеми, или ще трябва да обяви невъзможност да плаща заемите, а може би дори и да тръгне процедура по фалит на държавата, което е сериозно престъпление", заяви лидерът на "Възраждане“. 

 

Какво още каза Костадин Костадинов, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.