Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадинов: ПП-ДБ нямат морал, доблест и принципи, имат само огромна жажда за власт и алчност! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-kostadinov-pp-db-nyamat-moral-doblest-i-principi-imat-samo-ogromna-zhazhda-za-vlast-i-alchnost-video/132462 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадинов: ПП-ДБ нямат морал, доблест и принципи, имат само огромна жажда за власт и алчност! (ВИДЕО)

"Решението, което беше взето от Народното събрание в крайна сметка затвърди изключително позорното съществуване на този парламент - той започна позорно и завърши позорно. ПП-ДБ създадоха правителство с тези, които щяха да чегъртат – ГЕРБ. Станахме свидетели на позорен скандал между ПП-ДБ и ДПС и ГЕРБ - ставаше дума за пудели, пачки и митници. Все едно станахме свидетели на гангстерска война и преразпределение на територии."

 

Това каза в кулоарите на Народното събрание лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов след приемането на оставката на председателя на парламента Росен Желязков. 

“Ако американският посланик не е доволен, със сигурност ще има жертви”, каза той на въпрос дали от тази война ще има жертви. 

"Ние от "Възраждане" казахме, че оставката на Росен Желязков трябваше да бъде поискана отдавна заради нарушения, извършени заедно с ПП-ДБ. Тази формация не влезе, някои отсъстваха от заседание, Лорер го нямаше през цялото време - купен ли е и за кого играе?”, запита Костадинов. 

"Днес паднаха много маски, видяхме съглашателство от едната и от другата страна, но си пролича принципното поведение на "Възраждане". Ние не гласувахме за Желязков в началото на това Народно събрание, за разлика от ПП-ДБ", продължи той.

 

“Знаем, че ПП-ДБ няма да ги спре нищо да направят правителство с ГЕРБ след изборите”, смята лидерът на "Възраждане". 

"ПП-ДБ нямат морал, доблест и принципи, имат само огромна жажда за власт и алчност. Цонев каза да се сложи край на дебатите, те го подкрепиха и след това излязоха и казаха, че това решение не е правилно. Разбирате ли с какви хора си имаме работа", обърна се към медиите Костадин Костадинов. 

“Готови сме да разговаряме с всички, но нашите принципи не се променят”, отсече той.

 

“Днес паднаха много маски! Готови сме да разговаряме с всички, но нашите принципи не се променят”, посочи той.

 

Какво още каза лидерът на “Възраждане”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

2 Коментара

Боги

2 months before

Много маски ще паднат. И зложелателите, които се страхуват от възхода на Възраждане, ще трябва основно да преразгледат опорките си. Партия Възраждане никога не е била патерица на когото и да било, въпреки напрягането на фабриката от тролове. Фабрикуването на клевети и долни измислици няма да спре. Само страхливците си служат с подобни похвати. По-търпеливият ще дочака оттичането на мътната вода. Дерзайте, възрожденци!

Коментирай

Майна

2 months before

Горният коментар е и моята позиция и виждане. Надявам се , че българите ще се обединим около единствената българска партия в борбата за спасението на Родината. ( дано не ви звучи ,,приповдигнато,, защото това е положението)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.