Ексклузивно в “Свободно слово”! Лена Бориславова със заплахи към Радостин Василев (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-lena-borislavova-sas-zaplahi-kam-radostin-vasilev-video/121795 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Лена Бориславова със заплахи към Радостин Василев (ВИДЕО)

“В понеделник ще подам жалба до главния прокурор и до министъра на вътрешните работи срещу Лена Бориславова за заплаха към мен”, заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков  в парламента независимият депутат Радостин Василев.

 

Припомняме, че по време на вчерашното пленарно заседание, от трибуната Василев влезе в задочен диалог с Мирослав Иванов от ПП-ДБ по повод създаването на временна комисия за защита правата на психично болните пациенти, наричайки мъжа на Лена Бориславова “рогоносец”.

 

“В дебата се включи Мирослав Иванов с реплики за морал, свързани с достойнството на хората, на който аз направих реплика и след моята реплика към него, аз получих съобщение от Лена Бориславова, което гласи “Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп – намираш нови дъна. Нищо. Ще почакам. Ще си изчезнал“, припомни независимият депутат.

 

“Ще подам жалба до главния прокурор и до министъра на вътрешните работи срещу Лена Бориславова за тази заплаха към мен, защото тя предизвиква в мен обоснователен страх не защото тя е много страшна, а защото ситуацията около тези хора би накарала всеки човек да се притеснява. Ако прокуратурата не се самосезира до понеделник, ще подам сигнал до главния прокурор”, уточни Василев.

 

"Във връзка с това, че Бориславова и Кирил Петков, докато съм бил в „Промяната“, съм чувал, че са много близки с Алексей Петров, във връзка с това, че почина внезапно адвокат, за който Бориславова работеше, във връзка с това, че беше убит Къро и след заплахите към министър Йоловски, аз смятам, че Кирил Петков и Лена Бориславова са склонни, заради всичко това, което разкривам - от злоупотребите в плана за възстановяване и устойчивост, през безобразията в енергетиката и като стигнем до отбраната, съм притеснен, че са склонни да се опитат по някакъв начин аз наистина да изчезна", каза Василев.

 

Какво още разкри независимият народен представител, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.