Ексклузивно в “Свободно слово”! Нинова: Искаме оставката на Росен Желязков! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-ninova-iskame-ostavkata-na-rosen-zhelyazkov-video/132020 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Нинова: Искаме оставката на Росен Желязков! (ВИДЕО)

“Искаме оставката на Росен Желязков. Случи се нещо потресаващо. Вчера издаде заповед. Подозираме, че поводът е това, че искаме да ви представим доклада за "Боташ" и да го пратим на европейската и българската прокуратура.” Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова.

 

По думите ѝ в заповедта Желязков нарежда: Пресконференции, срещи с журналисти, кръгли маси, дискусии и други подобни мероприятия се провеждат в Народното събрание само по мотивирано предложение на председателя на парламентарна група или комисия.

 

"Ние трябва да искаме разрешение от председателя на парламента. За "Боташ" поискахме разрешение. Ние тази среща ще я проведем. Това е безпрецедентно погазване на правата на опозицията", допълни Нинова.

 

Според нея 4 работни дни на Народното събрание имат смисъл, защото това е знак и сигнал, че не може да се процедира така.

 

Какво още каза Корнелия Нинова, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

1 Коментара

Тиквоний Българоубиец

преди 4 седмици

Това мутренско недоразумение желязков и ЛЮБОВНИК НА БЪЧВАРОВА потули аферата КОСТИНБРОД: Костинбродската измама на ГЕРБ Автор: Явор Дачков, в. Галерия http://www.glasove.com/categories/skandalyt/news/kostinbrodskata-izmama-na-gerb Работата е там, че пропагандаторите на „Костинбродската афера” не могат да отговорят на простия въпрос – защо са отпечатани близо 400 000 допълнителни бюлетини извън необходимите и в нарушение на официалната поръчка и всички изборни правила?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.