Ексклузивно в “Свободно слово”! Нинова възмутена: Управляващите бранят мобилните оператори! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-ninova-vazmutena-upravlyavashtite-branyat-mobilnite-operatori-video/130874 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Нинова възмутена: Управляващите бранят мобилните оператори! (ВИДЕО)

"Единственият смислен закон, който може да се гледа в зала сега, е този за колективните искове. По всякакъв начин беше саботиран, за да не се гледа.”

 

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в кулоарите на парламента.

 

По-рано в зала законопроектът на левицата не бе внесен за разглеждане поради това, че липсва доклад и не може да бъде гласуван.

 

"Изключително важен е законопроектът не само поради мобилните оператори и завишените от тях такси, но и промените засягат цялата материя на потребителските услуги в България и ЕС. Търсят причини да не мине този законопроект." - смята Нинова.

 

Какво още каза лидерът на БСП, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.