Ексклузивно в “Свободно слово”! От последните минути Кирил Петков с ексклузивен коментар за Шенген

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-ot-poslednite-minuti-kiril-petkov-s-ekskluziven-komentar-za-shengen/123589 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! От последните минути Кирил Петков с ексклузивен коментар за Шенген

“Случилото се преди часове в залага не беше нормално. Аз лично се радвам, че успяхме, въпреки цирковете на “Възраждане” да приемем двата най-важни бюджета и в момента да гласуваме третия - пенсиите, парите за здравеопазване - и всичко го направихме по правилник”, заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков в парламента съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

 

“Имаше безобразия. Това да се опитваш да чупиш аларми, да дърпаш кабели, показва липса на възпитание. Аз съм доволен, че го преодоляхме и приоритетите, които бяхме задали днес се случват”, допълни той.

 

На въпрос от журналиста от “Свободно слово” Анелия Дулева какво ще се случи ако при утрешното разглеждане на Конституцията опозицията отново бойкотира заседанието, Петков отвърна, че ПП-ДБ ще влязат в зара и ще гласуват. По отношение на Шенген той коментира, че “ключът към бараката” е да се приемат такива условия, които да не изискват повторно гласуване, защото в противен случай се включват политически фактори, които по един или друг начин влияят на крайното решение. Целта е да се създадат условия, чието изпълнение да ни гарантира прием, а не след това да се налага ново прегласуване и да не се минава през политическия процес за договаряне. На уточняващ въпрос от “Свободно слово” дали това е практически възможно да се случи, Петков отвърна: “Тона е нашият стремеж, нашата позиция и нашето искане. Дали ще успеем, зависи от много други хора в Брюксел”.

 

Какво още каза съпредседателят на ПП-ДБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

2 Коментара

moitoi

преди 4 месеца

Гномът отдавна трябваше да е ЗАКОПЧАН??? Спомняте ли си един СЕКРЕТЕН списък с Въоръжението на България който даде на КУЛЕБА??? Ни писък ни вопъл официално от Опозицията!!!Асен Василев-ам.гражданин!!!Без подпис под КЛЕТВАТА им не се става!!!Мълчание в ПАРЛА-мента от Опозицията!!!Костадинов говори за ПОСОЛСТВОТО но не и за АМ.Гражданинв най-важното министерство !!!Синът на Нинова в Станфорд-ам.гражданин!!!Нека да са но да си седят ТАМ!!!ПРО100КИРЧУ-се е клел в Кралицата!?!?!? Всичките вземащи Българско Гражданство да ПОЛАГАТ Клетва и ПОДПИС!!!Нали сме с Америка???По АМЕРИКАНСКИ!!!

Коментирай

Foki

преди 4 месеца

Олигофрен ....24 каратов .Лъжец и крадец,-Киро Простия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.