Ексклузивно в “Свободно слово”! Радостин Василев: Арест за зам.-министър Михаил Стойнов

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-radostin-vasilev-arest-za-zam-ministar-mihail-stoynov/119596 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Радостин Василев: Арест за зам.-министър Михаил Стойнов

Според независимият депутат днес правителството е паднало

Днес падна правителството, коментира пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков независимият депутат Радостин Василев, след като извънредното заседание на Народното събрание се провали заради липса на кворум. В пленарната зала се регистрираха само 11 от 240 депутати.

 

Ако някой се съмнява, че това нещо няма да доведе до падане на правителството на Денков, той се заблуждава, каза Радостин Василев.

 

Явно това, което се случваше с тези машини - от нещата, които говореше Кирил Петков за кода в миналия парламент, до атаката, която се случи медийно в комисията, доведе до това, че сме изправени пред втори случай на предателство срещу националната сигурност след записите, които аз изнесох, коментира той.

 

Радостин Василев смята, че трябва незабавно да бъде задържан заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов и да бъде разпитан. Да не се окаже всичко накрая някаква постановка, за да бъдат унищожени машините като възможност за гласуване, изрази опасения той.

 

„Всичко това се случва заради отвратителната, грозна корупционна сглобка на ГЕРБ и „Продължаваме промяната“, в която динозавърът стъпка в момента, тотално унищожи своя партньор“, коментира Радостин Василев.

Отиваме на избори, които ще бъдат много трудни за провеждане, след местните сега, смята независимият депутат. Възможно е дори да се стигне до отмяна на изборите в неделя, добави той.

 

Радостин Василев обясни, че ако има заплаха за националната сигурност, изборите могат да бъдат отменени, но не смята, че в момента това е налице. Според него без проблеми може да бъде отменено машинното гласуване с решение на Централната избирателна комисия.

 

Какво още каза независимият депутат, гледайте в репортажа на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.