Ексклузивно в “Свободно слово”! Тома Биков от ГЕРБ за бюлетина номер 7: С Бог и с нашите членове и симпатизанти разчитаме на категорична победа!

Няма да допуснем София да стане поле на експерименти, допълни Биков

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-toma-bikov-ot-gerb-za-byuletina-nomer-7-s-bog-i-s-nashite-chlenove-i-simpatizanti-razchitame-na-kategorichna-pobeda/117324 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Тома Биков от ГЕРБ за бюлетина номер 7: С Бог и с нашите членове и симпатизанти разчитаме на категорична победа!

Няма да допуснем София да стане поле на експерименти, допълни Биков

“Винаги сме предпочитали да се изявяваме като политици, не като нумеролози. За нас номерът няма значение. Имат значение нашите членове и симпатизанти във всички населени места, на които разчитаме за категорична победа, която да сложи край на тази политическа нестабилност, в която живяхме последните три години”. 

Това коментира пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков депутатът от ГЕРБ Тома Биков след изтеглянето на жребия за местния вот. 

“Номер 7 свързваме с Бог. Това е божествено число и се надявам да е за добре. Ако разчитахме на числата, най-вероятно нямаше да сме спечелили нито едни избори”, отбеляза Биков. 

“Лидерът на партия ГЕРБ ще се появи с всички кандидати, с които може. Ние имаме кандидати във всички общини в страната, в селата. С Антон Хекимян със сигурност ще се появи, защото това е най-големият град. Подкрепяме категорично Антон Хекимян и вярваме, че ще спечели”, каза още депутатът от ГЕРБ. 

“Нашите структури са в процес на пълна мобилизация. За нас София е цел, но не самоцел. Ако в София няма кмет на ГЕРБ може да се повтори това злополучно управление, на което сме свидетели вече три години. Няма да допуснем София да стане поле на експерименти”, допълни Биков. 

“В тези избори кампанията ще бъде решаваща. Тя предстои. Всеки трябва да убеди избирателите да направят своя избор. Убеден съм, че българските граждани във всички общини ще направят правилния избор. Ако ние загубим някъде, значи не сме били прави. Винаги търсим в себе си ако сме направили някакви грешки”, коментира още Тома Биков.

 

Какво още каза народният представител от ГЕРБ, вижте в репортажа на “Свободно слово”.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.