Ексклузивно в “Свободно слово”! УНИКАЛНО ОБЯСНЕНИЕ! Скандалният кмет на “Илинден” Емил Бранчевски разкри защо го няма от 2 месеца: Защото работя! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-unikalno-obyasnenie-skandalniyat-kmet-na-ilinden-emil-branchevski-razkri-zashto-go-nyama-ot-2-meseca-zashtoto-rabotya-video/128310 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! УНИКАЛНО ОБЯСНЕНИЕ! Скандалният кмет на “Илинден” Емил Бранчевски разкри защо го няма от 2 месеца: Защото работя! (ВИДЕО)

 “Не ме виждате, защото работя” - това бе смехотворният и граничещ с абсурда отговор, който кметът на р-н “Илинден” Емил Бранчевски даде на въпрос от журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева защо хората не могат да го открият в кабинета му от момента, в който той положи клетва. 

 

Припомняме, че в знак на протест към безхаберното отношение към задълженията му, от близо месец в района протестите не стихват, а днес те се пренесоха и пред сградата на столичната ул. “Московска” 33. Точно по този повод районният градоначалник бе привикан да дава обяснения пред СОС за самоотлъчките си.

 

За да докаже, че не е кръшкал от работа, Бранчевски дори показа шината на крака си, но отказа да обясни дали всъщност докато тече кметската му заплата той е работил на черно в Германия, каквито обвинения му бяха отправени.

 

Как протече спонтанната среща между него и екипа на “Свободно слово”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно от кулоарите на Столичния общински съвет.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.