Ексклузивно в “Свободно слово”! Васил Стефанов, ПП-ДБ: Антон Хекимян е екзотично предложение (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-vasil-stefanov-pp-db-anton-hekimyan-e-ekzotichno-predlozhenie-video/117216 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Васил Стефанов, ПП-ДБ: Антон Хекимян е екзотично предложение (ВИДЕО)

 

“Още от самото начало ние сме уверени в успеха на нашия кандидат за кмет Васил Терзиев и в неговите качества”, заяви народният представител Васил Стефанов от ПП-ДБ.

“Нашият кандидат разполага със страхотен екип, който още от ден първи може да започне да решава проблемите на столицата”, беше краткото изявление на депутата от ПП-ДБ.

Какво още каза той, гледайте в репортажа на “Свободно слово” от Народното събрание.

3 Коментара

Bad Face

преди 7 месеца

Да, педерастите са много лесни за манипулиране и не е било проблем арменското педалче да попадне в мрежата, а дъртата мутра от Банкя манипулирането го владее отлично.

Коментирай

Бай Иван

преди 7 месеца

Да се смеем ли или да плачем при този кандидат за кмет на ГЕРБ? За по-сигурно можеше да предложат за кмет Цецка Цачева или Фидосова, че може да се получат изненади и Хекимянчето да вземе да стане кмет и тогава ще има намагнетизиране на банкянския генний!

Коментирай

Бахой

преди 7 месеца

Просто мача е продаден!Хахахахохохихихимян няма как да стане кмет на София!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.