Ексклузивно в “Свободно слово”! “Възраждане” настоява докладът за “Боташ” да влезе в пленарната зала до 25 април! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-vazrazhdane-nastoyava-dokladat-za-botash-da-vleze-v-plenarnata-zala-do-25-april-video/132010 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! “Възраждане” настоява докладът за “Боташ” да влезе в пленарната зала до 25 април! (ВИДЕО)

“Възраждане” внася сигнал в прокуратурата, ДАНС, КЕВР, МЕ, МВР за скандалната сделка с Боташ. В сигнала ще бъде представен и доклада на временната комисия.

 

“Този доклад е изключително обективен и професионално написан”, обяви в кулоарите на парламента депутатът Йордан Тодоров.

 

Той предупреди, че срокът, който дава партията е до 25 април да се гледа в пленарна зала. Ако това не се случи, те са готови да внесат данните и в ЕК.

 

“Оказва се, че не ни е изгодно да се прекрати договора заради неустойките. Няма клауза за предоговаряне на параметрите, а договорът бил асиметричен. Не е нужно докладът да се гледа на извънредно заседание, както искат от ПП-ДБ”, обясни Тодоров.

 

Какво още казаха от “Възраждане”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

1 Коментара

Гюнтер Валраф

преди 1 месец

ПРЕПОРЪЧВАМ: АНДРЕЙ ФУРСОВ: Конец капитализма, мировое правительство, будущее России и мира / РАЗГОВОРЫ О БУДУЩЕМ https://www.youtube.com/watch?v=trvYYRwl8cs&t=1s

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.