Ексклузивно в “Свободно слово”! “Възраждане" настояват за промяна - с избори или революция… (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-vazrazhdane-nastoyavat-za-promyana-s-izbori-ili-revolyuciya-video/129819 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! “Възраждане" настояват за промяна - с избори или революция… (ВИДЕО)

Не трябва да има правителство. Това обяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в партийния дом.

 

Той е възмутен от “грозния цирк и пошлите политически игри”. Депутатът недоумява как ПП-ДБ ще преговарят с Мария Габриел, която нарекоха вчера красивото лице на мафията.

 

“Те поставят на карта бъдещето на нашата страна”, убеден е Костадинов.

“От две седмици се чува само за постове и власт. Тук не става въпрос нито за политики, нито за принципи, става въпрос за плячка”, критикува той.

 

“Изборите са категоричен изход”, смята лидерът на "Възраждане".

“Историята се движи напред, не назад”, предупреди лидерът на той.

 

Хората, по думите му, са отвратени от политиката. “Но изборите пречистват всичко”, убеден е Костадин Костадинов.

“Промяна може да дойде и с революция”, подчерта той.

 

“Налага се да се прескачаме с нашите сенки”, коментира той ПП-ДБ. “А истинският враг на партията са чуждите сили, които се месят във вътрешните ни работи”, вмъкна още в коментара си лидерът на "Възраждане".

 

Какво още каза Костадин Костадинов, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

2 Коментара

Майна

преди 1 месец

Браво на Възраждане! Браво на всички борбени българи! Къде са коментарите ,бе, сънародници? Що мълчите под такива истинни изказвания? Мнителност ...? Хм...Тогава се съгласете, че сте такива, каквото ви ,,охарактеризираха,, като народ..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.