Ексклузивно в “Свободно слово”: Възраждане: Ще сезираме КС заради промените в Основния закон

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-vazrazhdane-shte-sezirame-ks-zaradi-promenite-v-osnovniya-zakon/123724 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”: Възраждане: Ще сезираме КС заради промените в Основния закон

“Беше извършено беззаконие, което накърнява националната сигурност на републиката”, заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод окончателно приетите от парламента промени в Конституцията на страната. Той окачестви промените като национално предателство и обясни, че ще ги атакуват пред Конституционния съд, а жалбата е почти готова. За нея са събрани 48 подписа на депутати от “Възраждане” и ИТН.

 

Той предположи, че даването възможност на хора с двойно гражданство, които нямат никаква връзка с България да стават депутати и министри като първа крачка, след които такива лица ще могат да бъдат избирани за президент, за шефове на служби и пр.

 

Какво още каза лидерът на “Възраждане”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

3 Коментара

Гост тук

8 months before

Добре, но къде е БСП. Преядоха, на др. избори са под 1 %.

Коментирай

Гост

8 months before

Виждаме колко е свободно. Защо ме изтрихте..

Коментирай

Вълк

8 months before

Продължава да говори добре- анестезия за успаните мозъци. Ай сиктир- да не се събудят, че боли.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.