Елисавета Белобрадова: Ще направя необходимото да сезирам всички органи за боя, нанесен от сина на Костадинов

https://svobodnoslovo.eu/politika/elisaveta-belobradova-shte-napravya-neobhodimoto-da-seziram-vsichki-organi-za-boya-nanesen-ot-sina-na-kostadinov/44286 SvobodnoSlovo.eu
Елисавета Белобрадова: Ще направя необходимото да сезирам всички органи за боя, нанесен от сина на Костадинов

Депутатът от Демократична България Елисавета Белобрадова написа в своя профил в социалната мрежа Фейсбук, че чрез насилие и агресия се гради ”безумната кампания на ”Възраждане”. Думите ѝ са по повод случая със сина на депутата от партия ”Възраждане” - Костадин Костадинов. Освен провеждане на политическа агитация и участие в подписка против въвеждането на еврото, детето на Контадинов е набил друг ученик. Очевидно Костадин Костадинов се гордее с постъпката на сина си.

Очевидно е, че е повече от притеснително, когато насилието и агресията се толерират от родители, депутати и граждани, като начин за изясняване на ситуация и справяне с конфликти. Това говори за нездраво и разединено общество. Унизително е да се използват деца за осъществяване на политически цели. Очевидно депутатът от партия "Възраждане" - Костадин Костадинов не вижда проблем в това. Проблем е също, че нищо не може да оправдае насилието, защото следващият път, когато никой привидно не предизвиква агресора, той ще отиде, така профилактично да набие някого, само защото не е съгласен с другата гледна точка.

 

Ето пълния текст на публикацията на Елисавета Белобрадова:

Господин Костадин Костадинов ни разказва политически разказ как собственият му син провежда политическа пропаганда в училище и това стига до насилие.Този разказ е ужасен и долнопробен по няколко причини

1. Открита политическа пропаганда в училище. Пропаганда публично заявена в разрез с правила, морал и всичко, за което сме се борили - независимост и неутралност на училището като институция;

2. Поощряване на употребата на насилие сред децата, замаскирано като проява на индивидуалност. В дни, в които насилието в училищата е огромен и тежък проблем;

3. Политическа провокация докъде можем да стигнем като общество. Колко можем да изтърпим, колко да приветстваме;

4. Употреба на деца, собствените ти деца, за политическа пропаганда. Употреба на 11 годишно момиче.

Основната цел на подобен акт е да "опипаме" колко може да понесе обществото. Има ли в него въобще някакво желание да защити децата, училището, учебния процес. На гърба на насилие, умора, чупене на граници се катери безумната кампания на "Възраждане".

В държава, в която всичко е позволено, всичко е възможно - това ви казва господин Костадин Костадинов. Утре ще са вашите деца. Това ви казва. И дори да си седят и да си гледат в небето, някой ще дойде да им набие шамарите.

Ще направя необходимото да сезирам всички органи.

frognews.bg

2 Коментара

vito

преди 1 месец

Аууу, Колко лошо. Хайде сега кръгом и бегом към "козяк".

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Елисавета Белобрадова (Letiashtata Kozzila Erato) Обича да чете, да слуша опера, да яде и да танцува. Неприятното е, че е много тъпа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.