Епохалните издънки на Терзиев са напълно достатъчни, за предизвестения му провал

https://svobodnoslovo.eu/politika/epohalnite-izdanki-na-terziev-sa-napalno-dostatachni-za-predizvesteniya-mu-proval/120082 SvobodnoSlovo.eu
Епохалните издънки на Терзиев са напълно достатъчни, за предизвестения му провал

Вече имах възможността да кажа, че Ваня Григорова може без никакво напрежение да спечели изборите в неделя.

Епохалните издънки на Терзиев са напълно достатъчни, за предизвестения му провал. А, да, и хората около него постоянно се дънят. Вчера щабът му го пратил при някаква инфлуенЦърка, която, доколкото помня, коментираше мачове, а днес са го засилили в гаражното Дарик радио.

Велики са тези от щаба на Васко! На негово място моментално бих ги уволнил и бих ги накарал да ми върнат всички пари, които съм им дал.

Днес разбирам, че Васко е получил подкрепа от Иван Костов. Да те подкрепи Костов.....е, това е най-сигурният начин да загубиш изборите!

Петър Волгин

3 Коментара

Генчо Гунчев

преди 6 месеца

Аз пък доживях, във "Свободно слово" под материал за другаря Пеевски, да нямаме право на коментари! Ясно е, че трябва да уважаваме от сега бъдещия премиер!

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

преди 6 месеца

Тато От Правец каза преди 18 минути: "Мутро-ГЕРБерастията е усетила, че в ПосолствоТО на Галя вече недолюбват Кики+БойКики+Кокор+Танас! Заради множеството издънки и простотии, които нацвъкаха за половин година! А и сринаха американския имидж на възможно най-ниско ниво, за сметка на увеличеното русофилство! Нещата не са само до руската негативна пропаганда, но и за реалните дела на пишман-политиканстващите! Тия не могат даже да се подмажат като хората на Господаря от ФАЩ, а го избиват на крайно угодничество по комсомолски – без да се иска това от тях!"

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Тази вечер по тв "Евроком",една асковска курва,партизанска щерка,т.н.курвалезич,известна и като съблазнителка на млада мъжка плът,е поканила един влашки мангал-г.георгиев,тартор на маргиналната организацийка "боец".Този георги газ пикае с/у решението на ЦИК за мошеническите машинки и както винаги-срещу В.В.ПУТИН и РУСИЯ.Но какво друго можем да очакваме от една долнопробна курва и влашки мангал?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.