Ето, аз, от личен опит, мога да ви кажа, заради личните си наблюдения, че Бойко Борисов е лъжец, Кирил Петков е лъжец и Асен Василев е лъжец

https://svobodnoslovo.eu/politika/eto-az-ot-lichen-opit-moga-da-vi-kazha-zaradi-lichnite-si-nablyudeniya-che-boyko-borisov-e-lazhec-kiril-petkov-e-lazhec-i-asen-vasilev-e-lazhec/124598 SvobodnoSlovo.eu
Ето, аз, от личен опит, мога да ви кажа, заради личните си наблюдения, че Бойко Борисов е лъжец, Кирил Петков е лъжец и Асен Василев е лъжец

Може да бъде изображение с текстово съобщениеМоже да бъде изображение с текст, който гласи 'Zur Frage 48a: Bitte um Angabe der Anzahl der Wiederaufnahmegesucheje angesuchtes Aufnahmeland (Land, Anzahl der Wiederaufnahmegesuche) und Staatsangehörigkeit des Betroffenen des Aufnahmegesuchs. Wiederaufnahmegesuche Mitgliedstaat Belgien Bulgarien Dänemark Deutschland Estland Finnland Frankreich Griechenland Irland Italien Kroatien Lettland Lichtenstein Litauen Luxemburg Malta Niederlande Norwegen Polen Portugal Rumanien Schweden Schweiz 9.196 31 798 1 12 248 15 3 494 256 4 30 3 8 107 14 59 1.354 56 126 www.parlament.gv.at 52von68 68'

Явно една от основните битки, която се води в момента, е битката между лъжата и истината. Битка откакто свят светува, но, в момента, заради това правителство, което управлява България и заради хората, които го подкрепят, тя е твърде актуална. Ежедневна. Постоянна. Присъстваща във всички национални медии - както се казваше в едно старо списание “Паралели” – “Невероятно, но факт”! И всички ние сме участници в тази битка. Защото, съгласете се, стана някакси сложно да си отговаряме на въпроса - “На кого да вярваме?”
Ето, аз, от личен опит, мога да ви кажа, заради личните си наблюдения, че Бойко Борисов е лъжец, Кирил Петков е лъжец и Асен Василев е лъжец. А това са хората, които управляват България. А вие ще ми повярвате ли? Сигурно някои от вас - да, други, които по принцип ме мразят, сигурно – не, само че, уважаеми дами и господа, които четете това в момента, истината е една и на нея въобще не ѝ пука за това, кой кого обича и кого мрази. И сега ще ви дам един пример. По някакво стечение на обстоятелствата разполагам с документ от австрийския парламент. Този документ е официалният отговор на Министерството на вътрешните работи на Австрия на питане на депутатката Стефани Криспер, а нейното питане е следното, цитирам: (Screenshot 1)
 
Заглавие на документа: Отговор на парламентарно запитване
 
Членът на Националния съвет, д-р. Стефани Криспер, задава писмен парламентарен въпрос на 28 февруари 2023 г. под номер 14357/J относно „задържане, депортиране, Дъблин и процедури за отнемане статут на бежанец и закрила през 2022 г.“.
 
Документът съдържа статистика относно всички процедури по задържане, депортиране и отнемане на статут на бежанец.
 
А ето и отговора от министъра на вътрешните работи, господин Герхард Карнер, със сигнатура 13976/AB от 28 април 2023 година: (screenshot 2)
 
Стр. 52
Отговор на въпрос 48:
Колко искания за реадмисия е подала Австрия към други договарящи държави през 2022 г.?
През 2022 г. е имало 13 400 молби за реадмисия от Австрия.

Отговор на въпрос 48а:
Моля, посочете броя на молбите за реадмисия към всяка отделна страна (държава, брой молби за реадмисия) и националността на лицето, засегнато от молбата за реадмисия.
В таблицата за България са отбелязани 9196 мигранта

Отговор на въпрос 48b:
Моля, посочете исканията за реадмисия съгласно критериите за приемане (член 18(1)(b), 18(1)(c), 18(1)(d), 20(5) Дъблин III-VO 604/2013).
 
(screenshot 3)
Отговор на въпрос 49:
Колко искания за приемане и обратно приемане от Австрия са били одобрени или отхвърлени от държавите, към които Австрия се е обърнала през 2022 г.? Моля, избройте по прием/повторен прием, месец, страна на произход на съответното лице и исканата държава.
 
Тук отговорът за България в таблицата е -  ПРИЕТИ искания за 6619 мигранти.
 
Тоест, за 2022 година Австрия е отправила искания за връщане в България на 9196 мигранти и България се се съгласила да приеме обратно 6619 мигранти.
От документа става ясно още, че България се е съгласила да си върне най-много мигранти - 6619. Следващата е Румъния, която се е съгласила да си прибере 1274 мигранти, а трета е Италия със 725…Е, Румъния били 20 милиона, а Италия 60 милиона. Голям праз. Ние сме малки, но смели!
 
Абсолютно съм съгласен с думите на премиера Денков, че по въпроса за приемането на мигранти обратно от Австрия, има много дезинформация и затова трябва да се вярва само на документи. Току-що ви показах документа и, за да съм абсолютно точен, след това, което прочетете, ще ви пусна документа в неговата цялост!
 
https://www.parlament.gv.at/dokument/XXVII/AB/13976/imfname_1555646.pdf
 
Надявам се, че в редакциите на всички големи български медии има достатъчно журналисти и редактори, които говорят немски и аз съм сигурен, че те най-отговорно и безпристрастно ще доведат този документ до знанието на българската общественост.
 
Слави Трифонов

7 Коментара

Декларация за неограничен брой бежанци

преди 4 месеца

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/AUTO/?uri=CONSIL:CM_5950_2023_INIT&qid=1704363998817&rid=1

Коментирай

Декларация за неограничен брой бежанци

преди 4 месеца

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/AUTO/?uri=CONSIL:CM_5950_2023_INIT&qid=1704363998817&rid=1

Коментирай

Томислав Биков

преди 4 месеца

Въпрос към БСП: Ще се извинят ли на обществото, ако се окаже, че създават изкуствена паника за мигрантите и Шенген?

Коментирай

Посетител

преди 4 месеца

За какво да се извиняват от БСП?!? Те цитират официални документи на ЕК!!! И потвърдени от други експерти, далеч от БСП! Други трябва да се извиняват!

Коментирай

darkaveng

преди 4 месеца

Томиславчо, кравов, баце???? Ти си знаеш! Анадънму?😀

Коментирай

Влади

преди 3 месеца

Боко Тиквата ш, ПростоТо и МекоТо са не само лъжци, но и предатели и убийци на България и народа си! Съвсем естествено е за такива да има затвор и полагащото им се наказание!...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.