Ето го!   Прави си тайни срещи със Зеленски, а за тях както винаги ни информира именно Зеленски

https://svobodnoslovo.eu/politika/eto-go-pravi-si-tayni-sreshti-sas-zelenski-a-za-tyah-kakto-vinagi-ni-informira-imenno-zelenski/115221 SvobodnoSlovo.eu
Ето го!    Прави си тайни срещи със Зеленски, а за тях както винаги ни информира именно Зеленски

Ако питате, къде е нашият Академик-премиер? Дали се интересува от съдбата на България? 

  Ето го! 

 Прави си тайни срещи със Зеленски, а за тях както винаги ни информира именно Зеленски, който чинно се отчита чрез канала си в Телеграм.

  Интересно от кого се крие нашия Академик? Какво точно е правил на тази среща и какви ангажименти е поемал от името на българския народ?

Димитър Байрактаров

6 Коментара

Нел

преди 8 месеца

На среща са в Атина,Гърция.Там е и Вучич.Сигурно обсъждат как гори Гърция,защото гори и изгаря на десетки фронтове. Гърция в момента е в пламъци,а тези им дреме. Сви са от кол и въже.

Коментирай

цик

преди 8 месеца

И пак за тях гласувайте на изборите.

Коментирай

байГън

преди 8 месеца

Прави квото си иска пичът. Никой не може да му каже и копче. Както е казал народът - и да ми пееш Пенкеле... Денков не беше ли и образователен министър в служебното, дето въведе сертификатите? Тогава той накара децата в училище да плюят в кесийка. Родителите му крещяха да не закача децата, а той се хилеше мазно мазно. Даже го бяха зашлевили. Идеален еврогейски плазмодий. Защо въобще се изненадвате? Няма драма. То се очакваше.

Коментирай

Бай Иван

преди 8 месеца

Е драги ми гласоподаватели на ПП, ДБ, ГЕРБ и всичката сган жълтопаветници! Доволни ли сте от резултата сега, когато тези измамници ни запалват чергата! Само, че те имат имоти навсякъде по света и когато стане напечено ще си дигнат партакешите и ще ви оставят вие да посрещате руските войски! Да защото ние на практика воюваме с Русия, защото изпращаме открито оръжия и боеприпаси за нацистите в Покрайна! Само, че малко по-късно ние ще плащаме репарации и ако е само това, пак добре, но ние сме застрашени да загубим държавността си! Защото държавността ни я подариха точно дедите на тези, които сега убиват българските оръжия и боеприпаси! Бащите на тези момчета, които се убиват с произведените оръжия от българските предприятия, спасиха България през 1944 г. от турска окупация (Чърчил е искал да ни окупира турска войска, защото не инм стигали войници) и разкъсване и загуба на територии (Гърците са искали границата да минава до Пловдив).

Коментирай

ПАТОЛОГЪТ НА ЗЕЛЕНСКИ

преди 8 месеца

Нашето джудже много се е "извисило". Пак е стъпилО на табуретката.

Коментирай

ПАТОЛОГЪТ НА ЗЕЛЕНСКИ

преди 8 месеца

Нашето джудже много се е "извисило". Пак е стъпилО на табуретката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.