Евреинът Лорер не разбира отношението на съвременните нацисти към него. Лично към него! Затова ги подкрепя

https://svobodnoslovo.eu/politika/evreinat-lorer-ne-razbira-otnoshenieto-na-savremennite-nacisti-kam-nego-lichno-kam-nego-zatova-gi-podkrepya/53914 SvobodnoSlovo.eu
Евреинът Лорер не разбира отношението на съвременните нацисти към него. Лично към него! Затова ги подкрепя

Евреинът Лорер не разбира отношението на съвременните нацисти към него. Лично към него! Затова ги подкрепя. Освен това евреинът Лорер разбира много от срока на годност на съветските снаряди.

Разбира и от всичко, което се разбира само от евреи. От никой друг. Може би няма да е лошо нацизмът в Украйна да победи!? Не знам. Но за такива като Лорер ще бъде много добре. 

Нацистите и евреите ще се разберат някак.

Николай Марков 

3 Коментара

moitoi

преди 1 година

По точно CIONистът Лорер!!! Такива като него са в Украйна а сега ни подготвят и НАС чрез НЕГО!!! https://sso-russia.livejournal.com/796.html ЖИДОБАНДЕРА и т.н....!!!

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 година

Ами то политиката на еврейската държава от създаването й до сега е една: има човек (неевреин) - има проблем, няма човек - няма проблем. Точно по сталински.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.