Евроатлантизъм в действие!

https://svobodnoslovo.eu/politika/evroatlantizam-v-deystvie/138827 SvobodnoSlovo.eu
Евроатлантизъм в действие!

Николай Ненчев - Перукан е най-правдивата кандидатура за посланик на марионетната ни власт при режима на Зеленски. 

Бай Перукан е пълно менте. Неназначен от президента, назначен от Сюлейман Паси. 

Същото менте е и Зеленски. Неназначен от народа на свободни избори, назначен от дементния Байдън. 

По-подходяща от пишман-земеделеца би била само Крадла Поптодорова, която вероятно е вариант 2 на българските “атлантици”. И те са ментета като Зеленски, Байдън и нетфликс - саждичката с камалска физиономия, която ни пробутват за президент. 

Евроатлантизъм в действие!

Недялко Недялков

4 Коментара

Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

1 month before

Включете с в протеста! Протест срещу изсичането на дървета и разширяване на „Опълченска“ блокира две ключови улици в София Граждани се събират на кръстовището на "Опълченска" и "Тодор Александров" в защита на зелените площи https://www.youtube.com/watch?v=gyUw10lvxF4 Протест срещу изсичането на дървета и разширяване на „Опълченска“ блокира две ключови улици в София Граждани се събират на кръстовището на "Опълченска" и "Тодор Александров" в защита на зелените площи https://www.youtube.com/watch?v=gyUw10lvxF4

Коментирай

Ха ха ха

1 month before

Кремче поптодорова е им отмъкне париците, да ни са ги ебнали луди?

Коментирай

Протестиращ

1 month before

И носете "подръчни" материали за всеки случай!

Коментирай

Николай

1 month before

Защо да не им изпратим Сашко тъпото? Бил е Председател на Парламента, бил е евродепутат от ГЕРБ -СДС. че и посланник в РСМакедония е бил/ Не питайте как е бил назначен там! И е пръв русофоб, което е бонус. За евродебилизма му, пардон евроатлантизма му няма смисъл дори да споменаваме.Той е номер 1. А , че не покрива образователните и квалификационните изисквания е ясно.Че той ако ги покриваше щеше л да бъде посланник в РСМакедония? Всъщност , сещам се , че и Кобилкина е добра кандидатура за държавата 404.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.