Фаянсаджия става евродепутат от „Възраждане“

Той отговаря на единствения важен критерий за издигане в проруската формация – верен е на вожда Костя Копейкин и винаги готов да изпълни всяка негова заръка

https://svobodnoslovo.eu/politika/fayansadzhiya-stava-evrodeputat-ot-vazrazhdane/127142 SvobodnoSlovo.eu
Фаянсаджия става евродепутат от „Възраждане“

Той отговаря на единствения важен критерий за издигане в проруската формация – верен е на вожда Костя Копейкин и винаги готов да изпълни всяка негова заръка

Едва ли има някой, който би подложил на съмнения твърдението, че в родната политика няма невъзможни неща. Това отдавна го знае всеки избирател, който през годините се е нагледал на всевъзможни калинки, промъкнали се по незнайни пътища към властта.

До момента подобни субекти са се уредили за общински съветници, депутати, министри или шефове на държавни агенции.

 

Единственият що-годе пощаден е европарламентът. Там партиите предпочитат да изпращат омръзнали до втръсване стари свои кадри или млади кариеристи, които разчитат на добро образование, за да натрупат опит в бюрократичната джунгла на Брюксел. От „Възраждане“ на Костадин Костадинов са напът да разбият и това табу, засилвайки към Брюксел фаянсаджията Славчо Крумов. Запознати разкриват, че Крумов почти сигурно ще попадне на избираемо място в листата на „Възраждане“ за евроизборите през юни тази година. Какво от това, че няма подходящо образование и професионален опит по темата?

 

Славчо отговаря на единствения важен критерий за издигане в проруската формация, а и не само там. Верен е на вожда Костя Копейкин и винаги готов да изпълни всяка негова заръка. Това му гарантира издигане в политиката до висини, които и самият той не си е представял. От специалист по домашни ремонти в София, миналата пролет Славчо се телепортира като депутат в парламента.

 

Компания в групата на „Възраждане“ му правят куп „топ експерти“ като напористата Искра Михайлова, подвизавала се в миналото като труженичка на еротичен телефон, уволненият за корупция от МВР Александър Арангелов, а за водач е пазарен журналистът Петър Волгин.

 

След неочаквания възход Славчо Крумов пренаписва биографията си. Днес във визитката си пред медиите той се представя, като успешен строителен предприемач, натрупал политически опит с участие в протести срещу строителство на трафопост и паркинг пред Минералната баня в столичния квартал „Овча купел“. Както често става, между желаното и реалността има огромна разлика. Амбициите на Славчо да се изкара строителен предприемач се разбиват на пух и прах от негови реклами в сайтове за безплатни обяви. В тях той до миналата година все още е само специалист по вътрешни ремонти.

 

Славчо предлага цялата стандартна гама услуги – шпакловане на стени, гипсокартон, боядисване, лепене на фаянс и теракот. За да се похвали, господин депутатът и бъдещ ковач на европейски закони и директиви е публикувал свои снимки от работния процес и готови проекти.

От фотосите става ясно, че Крумов е тесен специалист в направа на бани и шпакловане на стени. Опит, който несъмнено ще му е полезен при работата в европарламента...

 

С подобни биографии ще са и останалите кандидати за евродепутати от „Възраждане“, твърдят запознати. Те са селектирани лично от партийния шеф Костя Копейкин, а основното им качество е пълна безличност и липса на амбиции да засенчат вожда. Последното нещо, което се иска от бъдещите евродепутати на „Възраждане“, е опит и добро образование. Тяхната основна задача в Брюксел ще е да повтарят като папагали опорните точки на руската пропаганда за загниващия Запад, борбата с джендърите и завзелите властта в Украйна нацисти. Като отплата те ще получават 14-15 хил. евро месечна заплата от бюджета на уж омразния им Европейски съюз.

Източник: Уикенд

12 Коментара

Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

преди 3 седмици

За съжаление е така. Кадрите решават всичко! Но ИЗМАМНИЦИТЕ от Уикенд лъжат за най-важното! А то е, че Възраждане са братския на янките политически проект, дело на МИ-6.

Коментирай

Мунчо

преди 3 седмици

Едно не мога да разбера? Къде са ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРИНЦИПИ на Възродителите ни? Ако си ПРОТИВ този проект ЕС, защо ще го легитимираш участвайки в него? Референдум, протести и докато не излезем от блатото! Иначе сте ни ясни! Новата ЪТЪКА.

Коментирай

Възрожденска 💶 лъжица

преди 3 седмици

Сещам се за Слави Бинев, евродепутат от АТАКА.

Коментирай

София

преди 3 седмици

За разлика от паразитите в НС с купени дипломи и харвардските крадливи идиотчета, човекът може да се труди и да си вади сам хляба , което е за уважение!

Коментирай

Emigrant

преди 3 седмици

Нека да има и такива, които честно и с труд са си вадили хляба. Те със сигурност нямат "скетели в гардероба" и срещу тях не можеш да извадиш компромати, за да ги манипулираш. Въпреки че една птичка пролет не прави. Дано човекът да се справи с брюкселската номенклатура. Че там Главата (главния гинеколог на Европа) я поуплашиха с разследвания за корупция, и тя сега е първа комсомолска активистка за въплъщаване в дела тезисите на Евроатлантизма.

Коментирай

Бате Винету

преди 3 седмици

Кирчо с морковена напитка стана премиер, пожарникаря също. Да живее Коминтерна!

Коментирай

Ташунко Сапа

преди 3 седмици

Никой не е против човека и труда му! Но какво прави на неправилното място? Всяка 🐸 да си знае гьола. Коце Лъжливото овчарче се присмиваше на АНТИСЕЛЕКЦИЯТА на СглобкаТа, докато се оказа, че неговият мат'риал иска да е в СглобкаТа, но даже и за това не става! Само евтинджос, а с тези ли фаянсаджии ще управлява България и реформатора Евросъюза? СМЕШНИЦИ!!!

Коментирай

Пловдив

преди 3 седмици

ТрагиКомедията "Възраждане". Куцо, кьораво, сакато, дренки и курвенки са алтернатива на Статуквото на СглобкаТа! СМЕХ

Коментирай

За разлика от паразитите в НС с купени дипломи и харвардските крадливи идиотчета, човекът може да се труди и да си вади хляба сам ...

преди 3 седмици

Без повече коментар ... !!!

Коментирай

Жоро

преди 3 седмици

Достоен заместник на Андрейчо Слабаков - безполезния пияница, предава щафетата на плочкаджия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.