Филип Станев: Свидетели сме на опит за овладяване на регулаторните органи

https://svobodnoslovo.eu/politika/filip-stanev-svideteli-sme-na-opit-za-ovladyavane-na-regulatornite-organi/112196 SvobodnoSlovo.eu
Филип Станев: Свидетели сме на опит за овладяване на регулаторните органи

Свидетели сме на опит за овладяване на регулаторните органи. Удобното отсъствие понякога говори повече от удобното присъствие. Това заяви депутатът Филип Станев от ИТН пред NOVA NEWS.

„Плаващите мнозинства” са като плаващите пясъци – всеки, който попадне в тях, губи живота си. Каквито и красиви думи да бъдат казани, ако зад тях се крие лъжа, нещо задкулисно, няма защо да бъдат говорени. Няма значение какво виждам аз, важно е какво вижда българският народ”, каза Станев по повод думите на Кирил Петков за скрито мнозинство между ГЕРБ, ДПС и „Възраждане”.

Не става въпрос за никакви плаващи мнозинства, а за българската държава – случва се нещо извратено, нередно, което може би малко по-късно ще се разпадне от само себе си.

труд

2 Коментара

Yoyo

преди 10 месеца

И понеже не сме идиоти, да си припомним кой беше готов, да направи правителство с герп, преди един месец. Мамин благ .

Коментирай

Червената шапчица

преди 10 месеца

И този скъсан капут се прави на политик.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.