ФОТО БОМБА! Милионерът Аталай зад "гладната стачка" на жената на Джейхан в София!

https://svobodnoslovo.eu/politika/foto-bomba-milionerat-atalay-zad-gladnata-stachka-na-zhenata-na-dzheyhan-v-sofiya/143919 SvobodnoSlovo.eu
ФОТО БОМБА! Милионерът Аталай зад "гладната стачка" на жената на Джейхан в София!

Един от най-богатите родни политици Рамадан Аталай дирижира "гладната стачка", която обяви съпругата на задържания за подкуп Джейхан Ибрямов пред сградата на бившия партиен дом в София.

Аталай, чийто син Равин има десетки фирми с колосални обороти, минава за един от доверениците на Ахмед Доган.

Години наред Аталай беше шеф на енергийната комисия в парламента, докато неговият син откриваше компания след компания със сходен предмет на дейност.

Почти 30 години Аталай се е сраснал с Народното събрание и неизменно е депутат. В това време банковите сметки на фамилията му набъбват със скоростта на светлината.

Откакто беше изхвърлен от парламентарната група на ДПС, Аталай обикаля като свободен електрод и участва в различни мероприятия в услуга на господаря си.

Сега вероятно Доган го е изпратил да обслужва бившата си секретарка Биршен, която твърди, че ще гладува, докато не освободят нейния мъж от ареста.

Женицата около Доган живее в невероятен лукс, докато българските избиратели тънат в мизерия!

Играта на дерибеите приключва, въпреки нескопосаните опити на приближени до тях медии и социологически агенции да ги обслужат.

Източник: blitz.bg

4 Коментара

Иванчо

3 hours before

Луд умора няма. България докато не се отърве таз свиня няма да се управи.

Коментирай

Марийка

1 hour before

Тук всъщност е главният въпрос: разследван ли е неправомерно човек с имунитет – Джейхан Ибрямов? (защото неговият имунитет е свален от вчера, а тия СРС-та, белязването на парите, което също е СРС и тн се е извършвало преди датата на снемане на законовата защита, с която Ибрямов се ползва).

Коментирай

Просто Недчлко

1 hour before

Когато Гешев поиска имунитетите на Борисов, Кирил Петков и педофила от ГЕРБ, партиите от сглобката въртяха, сукаха с месеци, комисии цели създадоха, за да протакат, а накрая уволниха Гешев, за да спасят имунитетите! Сега на Ибрямов му го дадоха точно за половин час в услуга на собственика на държавата Пеевски! Не държава, а мафия, не политици, а гангстери, не власт, а бандитска шайка.

Коментирай

Мда

11 minutes before

В цялата статия само не можах да разбера как обикаля свободния електроД?? Иначе ми идва доста в повече и обожествяването на Свинкя от едно известно време... ама някои помним какви ги е вършил и най-вероятно продължава да ги върши и с доган, и без доган..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.