Гълъб Донев: Трябва да се гласува, защото трябва да дадем представителност на 49-тия парламент

https://svobodnoslovo.eu/politika/galab-donev-tryabva-da-se-glasuva-zashtoto-tryabva-da-dadem-predstavitelnost-na-49-tiya-parlament/54146 SvobodnoSlovo.eu
Гълъб Донев: Трябва да се гласува, защото трябва да дадем представителност на 49-тия парламент

Днес е време за избор, не е време за обещания, за агитация. Време е да избираме. Днес ще избираме тези, които ще дадат уравнението за управление в следващите години. Апелирам към всички български избиратели да гласуват, не е страшно. Това каза служебният министър-председател Гълъб Донев, след като упражни правото си на глас с хартиена бюлетина.

„Днес ще избираме тези, които ще дадат уравнението за управление в следващите години. Трябва да се гласува, защото трябва да дадем представителност на 49-тия парламент", каза Донев. 

Мисля че организацията на тези предсрочни парламентарни избори премина много добре.  Решенията са взети навреме, от началото на изборния ден няма сериозни нарушения. Ще предам щафетата с удоволствие на редовен кабинет, който да даде уравнението за управление на страната в следващите няколко години”, каза още Гълъб Донев.

труд

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.