Гарелов: Копринков участваше в заседанията на МС като представител на президента

https://svobodnoslovo.eu/politika/garelov-koprinkov-uchastvashe-v-zasedaniyata-na-ms-kato-predstavitel-na-prezidenta/126677 SvobodnoSlovo.eu
Гарелов: Копринков участваше в заседанията на МС като представител на президента

Николай Копринков участваше в заседанията на МС като представител на президента и само слушаше. Той е само повод за атака срещу Радев.

Това заяви по Нова телевизия журналистът Иван Гарелов.

"Първият служебен кабинет беше съставен от различни съвети, които е получавал президентът. Преобладавало е едно мнение, защото бяха все навързани хора. В следващите вече личаха неговият избор и почерк. Той си носи основната отговорност. Говорителската функция на президента не потръгна. Когато няма и един стабилен и познат говорител на Президентството, значи има много вътрешни. Това е една от слабостите на институцията", смята той.

Според него президентът не е намерил човека, който да създаде негова партия като подставено лице. "Иво Христов и Сашо Маринов са приближени до него, но няма как да са те. Гълъб Донев пък няма харизма.

Управляващите нещо се изплашиха, че идва март и Радев ще ги изненада и ще им развали ротацията. Борисов се сети, че е държавният глава избран от народа и затова не препоръчва импийчмънт. Тази атака е била подготвена. Етикетът „Мистър Кеш", е несъвместим с президента. Никъде няма преки обвинения, че е злоупотребявал с финансови средства за себе си. Намеква се, че в краен случай би могъл да си затвори очите за заделени средства за евентуална негова бъдеща партия", изрази мнение журналистът.

Относно нанесените удари от САЩ в Ирак и Сирия по групировки, подкрепени от Иран, Гарелов смята, че това е дължим отговор. "Натискът, който оказа държавният секретар върху Нетаняху за Ивицата Газа, е компенсиращ, за да не излезе, че с Израел са на противни мнения. Затова мисля, че ударите по съседни страни са отвличащи вниманието. Израел не бърза. Ако продължи да присъства в Газа, това означава, че палестинска държава няма да има, а само окупация. САЩ има интерес арабските петролни държави да се сближат с Израел. Докато Нетаняху не си отиде обаче, това няма да стане. Иран няма да се замества в пряк конфликт", категоричен е Гарелов.

https://epicenter.bg/

10 Коментара

Червената шапчица

7 months before

Весела Чернева: Украйна ще се превърне не само в страна с много боеспособна армия, но и със стабилна индустрия - Стефчето - контрольорката от "Булгарплод" в "Да обичаш на инат". Онази, към която Велко Кънев се обърна с култовото: "Ей, курво....Курвоооо......Курвичкеее"."

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Гледах предаването. Гарелов едвам дишаше, едвам говореше... Дал е фира, завалията... Трудно разбираше въпросите...

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

- Какво свириш? - Вивалди- "Четирите годишни времена". - Но те не звучат така! - Да, бе, то с тея климатични промени!

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Иванчо го приели в пионерската организация. Втурва се щастлив в къщи. - Мамо а пионерите трябва ли да бъдат честни? - Да, сине. - А винаги ли трябва да казват истината? - Да. - Е, аз тогава си признавам: миналата неделя изядох един буркан с малинов конфитюр, и за да не забележите, се изаках в него. Баща му затваря вестника: - Аз ти казах, че е ла*но, а ти: "Захаросало се е, та захаросало се е!"

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

За "Пътя на Копринката" се говори от 2021 г., аз съм чувала за това през 2019 г. Надявам се прокуратурата да разгледа сигналите от бизнесмени, че са били изнудвани. Подавани са и в президентството, но не са били разглеждани. Знам за хора от моя избирателен район - Търговище. По-конкретно от Попово. Това каза за "Офанзива с Любо Огнянов" Илина Мутафчиева, депутат от ПП–ДБ. --- Поредната "невестулка" в медийното пространство. Някой нещо подочул някъде. Несериозно звучи, а действията ви като управляващи няма как да се скрият зад недоказуеми нападки. Освободете ни от присъствието си, моля!

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Ей, в Попово голям бизнес има, аз поне за две бакалии знам и една кръчма --- Народен представител и да мълчи толкова време!? Била чувала"!? И то в такъв голям град, Още една персона,търсеща светлина под прожекторите!

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

От къде започна всичко... Веселина Томова два пъти си вдигна задника от Варна и ходи до Президентството, за да се натиска на Копринков, но той не пожела да я оноди и тя полудя от злоба... и започна да пише глупости, а Боко ги повтаряше като папагал. Велислава Кръстева насъскваше Томова, защото Радев се бъзикаше с карадайъ за неговата прародина...

Коментирай

United States

7 months before

коментира Ананиев. Той отрече да има планирано посещение на премиера в САЩ, като уличи Борисов в създаване на фалшива новина.

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Байдън спечели първичните избори на демократите в Южна Каролина - Голяма преднина на настоящия президент пред двамата му опоненти.... Срещу 81-годишния президент се изправиха слабо известният конгресмен от Минесота Дийн Филипс, наследник на голяма компания за сладоледи и десерти, и Мариан Уилямсън, авторка на бестселъри за личностно развитие. --- А той разбра ли какво е станало....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.