ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/genocid-sreshtu-balgarite-2/116493 SvobodnoSlovo.eu
ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ

 

Глистът Денков мисли за нас! Скоро няма да имаме нужда от улично осветление, тъй като благодарение на обеднения уран ще започнем да светим в тъмното /е, не кой знае колко дълго, ама вие вечно ли искате да живеете/! 

Украинското жито се произвежда на територия, на която на ден се изстрелват хиляди снаряди, ракети и още там някакви работи, с вредни и отровни вещества, които отравят почвата и водата. Снарядите с обеднен уран са официално признати, че се използват от украинската страна. Радиоактивността не е изследвана или не ни се дават данни какво се случва с този показател. Чернобил цвете ще ни се види в сравнение с отровите, с които ще ни напълни украинското жито. И без това в България от онкологични заболявания хиляди българи умират всяка година. А здравеопазването ни знаете какво е! Това е ГЕНОЦИД спрямо българите!

Извън отровното жито, защо не ядем български хляб от българско жито? България произвежда достатъчно, за да има за хляб и всичко, което е необходимо. Защо трябва да убиваме нашите зърнопроизводители, за да хрантутим американските любимци!?!

Глист непоръбен, колко ти платиха, за да продадеш България!!! Знаем откъде си излязъл и там ще те наврем!

Елена Гунчева-Гривова

7 Коментара

Ники Дончев

преди 2 месеца

Че Денков е глист - глист е, но той е точно определен вид червей - Острица. Излязъл е от дебелото черво през ануса и трябва много бързо да бъде върнат там!

Коментирай

Доктор

преди 2 месеца

Изключително противно същество. Визия на гризач, поведение на безгръбначно.

Коментирай

Иванов

преди 2 месеца

Може и глист да е, може и изпражнение но, със сигурност е плъх. От онези големите, разнасящи зараза. Спасението от плъхове е ОТРОВА. За по-големи- като този на снимката- и въже става.

Коментирай

Баба Злата

преди 2 месеца

Много прави думи: „За да живее, България има належаща нужда от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати. За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци… Помнете дълбоката поука на почитания наш пустинник (Иван Рилски – б.р.): „Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата.“ Помнете и усърдно, чисто метете стълбата само отгоре надолу!" (Полк. Борис Дрангов, 1872–1917, български офицер и военен педагог)

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Да правилно,доктор Костя е тоз великан. Ще ни освободи от НАТОВСКАТА и ЕС робия. Ще ни присъедини към БРИКСА, ще направи българският лев конвертируем,като го обвърже с рублата. Нещеме вече банани искаме свобода.

Коментирай

Чичо

преди 2 месеца

Тоя тъпунгер, дето се именува академик, още се чуди колко е 2+2! От изгорялата академия да му приберат дипломата!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.