Георги Георгиев, ПП: Разговорът с Петков беше отчайващ, ако разкажа всичко, ще съсипем изборите!

https://svobodnoslovo.eu/politika/georgi-georgiev-pp-razgovorat-s-petkov-beshe-otchayvasht-ako-razkazha-vsichko-shte-sasipem-izborite/52970 SvobodnoSlovo.eu
Георги Георгиев, ПП: Разговорът с Петков беше отчайващ, ако разкажа всичко, ще съсипем изборите!

„Влизайки в политиката, моята цел е борба с корупцията. Излезе информация, че бивша фирма на Деница Симеонова, водач на листата на коалицията „Продължаваме промяната - Демократична България“ във Враца, е получила държавно финансиране по един от фондовете“.

Това коментира в студиото на „Лице в лице“ по БТВ Георги Георгиев. В 47-ото Народно събрание той бе част от "Има такъв народ", след което премина към „Продължаваме промяната“.

Той разказа за поредното задкулисие и злоепотрела с власт в "Продължаваме помяната".

За предстоящите избори на 2 април Георгиев се противопостави на решението на коалицията да издигне отново Деница Симеонова като водач във Враца.

„Оказа се, че историята има по-ранно начало. Когато идва служебното правителство през 2021 година, Деница Симеонова става началник на кабинета на министъра на финансите Асен Василев. Това е важна позиция. През това време върви процедура по кандидатстване и одобрение на бившата нейна фирма, която е на сестра ѝ. Фондът на фондовете тогава е бил под подчинението на министъра на финансите“, добави Георгиев.

„Деница е известна с това, че кръсти Кирил Петков „Просто Киро“. Второто, с което е известна, е това нейно финансиране. Водачът на листата е човек, който трябва да покаже качества. Няма как този път да застана зад нея, защото за мен, тя е символ на корупцията“, подчерта той.

„В ПП се случиха неща, с които не бях съгласен. Аз се надявах, че така ще се развият нещата, защото не виждах как ще продължа в „Промяната“. Не ми харесва театър за пред хората“, каза още Георги Георгиев.

„Разговорът с Кирил Петков беше доста отчайващ. Ще съсипем изборите, ако разкажа всичко“, посочи той

„Сега е време за осмисляне и време за почивка“, заключи той.

https://epicenter.bg/

3 Коментара

А-а-а-а, не така, байно!

преди 1 година

Като си казал А, ще трябва да кажеш и Б. Докога ще се замитат под килима мръсотиите на Продължаваме подмяната? Докога ще заблуждавате българския народ, че имате чисти намерения? Искаме да чуем истината, дори тя да провали харвардските измисленяци. Време е за ИСТИНАТА!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.