Георги Кадиев: Из "Наръчник на политическия паразит" (тип Вигенин)

https://svobodnoslovo.eu/politika/georgi-kadiev-iz-narachnik-na-politicheskiya-parazit-tip-vigenin/142842 SvobodnoSlovo.eu
Георги Кадиев: Из "Наръчник на политическия паразит" (тип Вигенин)

Из "Наръчник на политическия паразит" (тип Вигенин):

1.....
2.....
........
27. Политическият паразит е твърд привърженик на подмладяването само в избори, в които той не участва. Ако участва, дума не обелва.
28. Политическия паразит яростно критикува всяко предишно ръководство, докато то не стане настоящо ръководство.
29. Политическият паразит яростно хвали всяко настоящо ръководство, докато то не стане предишно ръководство.
30. Политическият паразит яростно мрази другите политически паразити. Пречат на хранителната му среда (основно бивши председатели).
31. Политическият паразит обича да доносничи срещу всяко предно ръководство във всякакви международни институции (ПЕС, ЕНП и т.н.)
ИЗПРАЩАЙТЕ ОЩЕ.

Коментарът е публикуван на Фейсбук страницата на автора

3 Коментара

Ст.Лозински

1 day before

Неведнъж писах за очевидното, че след като си отиде Нинова ще лъсне истинският лик на "опонентите" й, които с години я заливаха с клевети и интриги или й се подмазваха в целия спектър на класическото ибрикчийство. И се видя - посредствени службогонци и настървени лапачи , обладани от пародийния апетит на всеядството. ВГЗ е само видимата част на айсберга , в който ще се натресе претоварения вече кораб с пасажери, протягащи в транс ръце към късовете държавна баница, наречена депутатство. Чувството ми за хигиена винаги ме е спасявало от досега с подобна микроботворна среда. Въпреки общоизвестната истина, че в България политиката е единственото занятие, гарантиращо сдобиване с нужното количество финикийски знаци

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.