Георги Марков: 30-годишното американско господство след падането на Берлинската стена приключи!

https://svobodnoslovo.eu/politika/georgi-markov-30-godishnoto-amerikansko-gospodstvo-sled-padaneto-na-berlinskata-stena-priklyuchi/70874 SvobodnoSlovo.eu
Георги Марков: 30-годишното американско господство след падането на Берлинската стена приключи!

Какво се случва по света и у нас

1. "Украйна е загубила 300 000 военнослужещи от нашата прокси война". Казва го в прав текст по Fox News кандидатът за президент на САЩ Едуард Кенеди-младши, племенник на убития президент Джон Кенеди, член на Демократическата партия, професор по право.

2. В света тече могъщо антиамериканско обединение под различни формати - БРИКС на Китай, Индия, Русия, Бразилия и Южна Африка. ШОС пак на Китай, Русия, Индия, но и с Иран, Пакистан, Саудитска Арабия, Казахстан, Лаос, Камбоджа, Беларус, Египет, Монголия, Азербайджан и др. На портата са още дузина страни начело с Турция и Израел.

Опитът да се изолира Русиа не успя и това е огромна грешка на Байдън. Получи се нов огромен полюс с многомилиардно население и военни и икономически ресурси, каквито СИВ и Варшавския договор нямаха.

30-годишното американско господство след падането на Берлинската стена приключи.

3. Ванката (Иван) Кръстев счита, че Русия е загубена за Европа за поколения напред. Ами, в Европа приключи ерата на евтиното руско гориво. Цените на храните са до небесата, инфлацията - голяма.

Русия да не я мислим. Тя си намери широк терен за съюзи. Лошото е, че за поколения напред християнството изглежда загубено за Европа. Западната част е безнадеждно ислямизирана и потънала в третия пол и джендър идеологията. Западните лидери отдавна нямат в речника си думата християнство.

Резултатите са печални. Във Франция хвърчат глави на учители, свещеници и особено много на полицаи. Запалените християнски църкви във Франция са над 30.

Кои са бъдещите войници на Франция, на Белгия? Може би мароканските мигранти, подпалили и изпотрошили Париж, Брюксел и още много градове след футболен мач? Дето подпалиха френското знаме в Монпелие.

4. Затова в петък папата се запътва за Будапеща, а в неделя пред уникалния парламент ще направи безпрецедентно молитва за мир в Украйна, а мотото на визитата е: "Христос е нашето бъдеще!"

Защо в Будапеща? Ами защото само Орбан говори за мир и християнство от премиерите в Европа. Пръв се противопостави на мигрантската вълна и хвърли Истанбулската конвенция отдавна в Дунава. Прочее, почти няма унгарски град без католически университет или училище. Германски и френски католически семейства започнаха да се преселват в Унгария - край Балатон, град Кестхей, са вече над 15 000.

В Англия кметът на Лондон е пакистанец, а премиерът - индиец. Популярният писател Дъглад Мъри казва: "Дано не ни се налагат войни с тези страни".

Въпрос на няколко десетилетия е етнически партии да управляват Западна Европа - Африканско лято и Арабска пролет.

5. След посещение в Пекин френският президент Макрон би канжаба: "Европа да се събуди, за да не стане васал на Америка". Може би се е сетил за думите на Де Гол, че винаги трябва да помним: "Американците не са европейци, а Англия е остров".

Макрон се опасява ЕС да не бъде набутан във война на китайците с Тайван и от факта, че Европа е 51 американски щат без право на глас. 

Гласът на Макрон достигна само до Орбан, ама той отдавна се е събудил. Другите лидери живеят във вчерашния ден, готин лаф на проф. Чуков

6. В Америка, за разлика от европейската ислямизация, тече латиноамериканизация. Байдън си внася избиратели. Миграцията е гигантска, престъпността - небивала, а организациите на Сорос уреждат латиното с бързо гражданство. Сорос яхна прокуратурата отдавна, а неговият прокурор от Манхатън тръгна на политическа разправа с Тръмп по начин, непознат в американската история.

Каква история, след като паметниците на президента Линкълн и генерал Ли бяха изпотрошени.

Вчера, за да стане цензурата още по-свирепа, отпреди времето на перестройка, та бе уволнен и най-гледаният журналист, звездата на Fox News Тъкър Карлсън. Десен е човекът, фен на Тръмп, и нищи бизнеса на фамилия Байдън в Украйна.

7. У нас пък Бойко отива на лидерска среща с ПП и ДБ. Ами, какви лидери са Кирчо, Христо Иванов и Кокорчо от Делиормана с име Атанасов. Та те нямат партии, а НПО-та, Христо Иванов, например - Българският институт за правни инициативи. Досега инициативите им са две - смяна на Цацаров и смяна на Гешев с прокурори прогресисти, както заповяда публично отпреди време Сорос.

Ако разделим 600 000 гласа на седемте уж партии на ПП и ДБ се получава под 100 000 гласа на партия. Какъв резил! Ами то квадратчето "не подкрепям никого" взе повече.

Един политолог препоръча от ПП и ДБ да няма в бъдещо правителство ярки политически имена. Ти да видиш... То политици няма, камо ли ярки. Най-ярък е Кирчо, дето ни каза "честита Бъдни вечер" и пусна самолет до Скопие да подмени общата ни история, Рашков, дето арестува незаконно лидера на опозицията Борисов, и ген. Атанасов, дето иска да откаже Бойко от политиката. Имаше и някакви болонки, дебели задници и други идиотщини, а за пръв път в парламентарната ни история един депутат от яркост не можа да обели дума от трибуната.

Госпожа Валерия Велева още 2015 година попита кой е този Христо Иванов, дето не си е платил адвокатските такси, а "Америка за България" го пробутва на Росен за правосъден министър, а той го завеща на Бойко.

"Без петел се съмва", каза Бойко в "Панорама" при моя приятел Бойко Василев през 2015 г. и би шута на Христо Иванов. Ето, че отново кукурига за смяна на Гешев с обикновено, а не както единствено може, с Велико народно събрание.

8. Докато въоръжаваме Украйна, а ние сме без оръжие, гледах военните учения в Сърбия. Падна ми шапката. Всеки може да ги види във Фейсбука на Виктор Орбан, който бе гост на Вучич и ги гледа на живо. Прочее, влакът-стрела с китайска пара Белград - Будапеща ще зафучи още 2025-а. Евро изборите са точно догодина и няма да са с традиционни резултати.

9. В знаковия австрийски град Залцбург Народната партия от ЕНП спечели 30%, но дясната Партия на свободата почти я догони с 26%. Социалистите и зелените се сгромолясаха. Така десните ще управляват с ултра десните. Изненада е, че в града на Моцарт възкръснаха комунистите с 11%.

Във Франция, ако в неделя има избори, победител ще е партията на Льо Пен с 26%. Подкрепата на Макрон е на 28%... В Холандия Рюте рече да трепе добитъка. Фермерите направиха партия и го биха за Сената. Шведски демократи са първи вдясно в Швеция, а дясната Партия Финландци би красивата Сана Марин, ден след като вкара Финландия в НАТО.

10. Интересно изказване на Дугин: Западът ще плаче за Путин, след като дойде президентът ПОСЛЕ Путин - все едно как се казва. Патриотично-социален щял да бъде...

Ама толкова патриотичен, че войната от щадителна, каквато е безспорно при Путин, може да стане разрушителна. При разрушителите войни се почва със столиците. Дано не е прав Дугин.

Не е лошо да си чуем царя и парламента да гласува декларация: Винаги с ЕС! Никога война с Русия!

За всеки случай че, Сорос през 1993 г. каза, че за да се победи Русия трябва НАТО да се разшири на Изток. Проблем било, че западните общества не искали да виждат децата си в ковчези, та нашите да пращаме....

За жалост, в България се бяга от дискусия, че сме колония на Сорос по разбираеми причини. Обаче, за да се оправим, трябва да го направим. И понеже няма да го направим, няма да се оправим. 

https://epicenter.bg/

5 Коментара

БОРБА

преди 11 месеца

Благодаря Ви г-н Марков,дано и твоят любимец и военнолюбец от Банкя го проумее.

Коментирай

многодобре

преди 11 месеца

Безспорно Сорос е направил а и продължава да прави много бели по света , но и едно добро нещо ще свърши с "работата" си, ще ликвидира първо САЩ.

Коментирай

Американското робство

преди 11 месеца

доведе до културен и икономически срив на Европа. Има само крехки надежди, че някои европейски лидери може да се "събудят" (тези на ЕС са просто марионетки). Американците намериха "мека форма" на деструктивна дейност на ЦРУ чрез Соросовите НПО-та. Всички грантаджии на тези НПО-та са по същество чуждестранни агенти. И докато не се обяват за такива и не се прекрати решително дейността им (а тук те са проникнали като октопод навсякъде), няма никакъв шанс да изплуваме от тази тиня.

Коментирай

Янислав Геров

преди 11 месеца

Марков, ти не си Глупак и Кеворкян не е Глупак, но защитавате ГЛУПАКЪТ от село Банкя - Боко ТИКВАТА! Този КРАДЕЦ, ЛЪЖЕЦ и НАГЛЕЦ съсипа България (не само той разбира се), но Ви Плаща Много Добре и Вие не се СРАМУВАТЕ от този ЦЪРВУЛ! ----- „Парите не миришат“ Веспасиан - римски император (69-79 г. сл. Хр.). Само да кажа, че Не Понасям - Киро, Асен, Хр. Иванов, Атанас Гнома и мн. др.

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Такива стойностни анализи правите г-н Марков, чета Ви винаги с удоволствие и респект. Чудя се само как може не само да харесвате Бойко Борисов, че и непрекъснато да го издигате в култ. А ето и едно признание: Pfizer уби вашите приятели и семейство за печалба – 92% от смъртните случаи от COVID са били сред тройно+ ваксинираните през 2022 г. Според правителството на Обединеното кралство. :Pfizer Killed Your Friends & Family for Profit – 92% of COVID Deaths Were Among the Triple+ Vaccinated in 2022 According to UK Gov." КОЛКО ГРЕШНИ МИЛИОНИ ПОХАРЧИХМЕ ЗА ТЕЗИ СМЪРТОНОСНИ ВАКСИНИ, за предплатените изтребители на чертеж.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.