Гешев: Селфи шоуто със Зеленски е отказ от национален суверенитет

https://svobodnoslovo.eu/politika/geshev-selfi-shouto-sas-zelenski-e-otkaz-ot-nacionalen-suverenitet/112974 SvobodnoSlovo.eu
Гешев: Селфи шоуто със Зеленски е отказ от национален суверенитет

За първи път след Втората световна война в Европа - и то до границите на България - се води пълномащабна война. Ясно е, че агресор е режимът на Путин, а Украйна е жертва. Но най-важно от всичко е българският национален интерес и този на народа ни, както и дали обичаме България, а не чужди страни, които и да са те. Защото единственото разделение, което можем да си позволим в тези тежки времена е разломът между българофили и българофоби - заяви в събота бившият главен прокурор Иван Гешев.

Съпричастността не е показност, начесване на егото. Селфи шоуто със Зеленски, докато на фронта измират стотици, е панаир на суетата, пир по време на чума, отказ от национален суверенитет. Сред новите активни борци срещу путинизма разпознах онези, които подаряваха овчарки на Путин и строяха Южен поток срещу тлъсти комисионни, твърди Иван Гешев.

Аз единствен обещах да арестувам Путин, ако стъпи на българска територия. Това не ми беше простено от водевилната агитка, която се покланяше на Зеленски. Тези хора са преди всичко лицемери и отцеругатели - те не са искрени нито с Путин, нито със Зеленски, още по-малко пък със своя народ, когото са превърнали в заложник на личното си оцеляване и в жертва на техните кражби, каза още бившият главен прокурор.

offnews.bg

7 Коментара

Чичо

преди 9 месеца

Най-сетне нещо вярно!

Коментирай

Жоро

преди 9 месеца

Закъснелия борец с мафията. Или отново се прави на луд - като в оня запис

Коментирай

Жоро

преди 9 месеца

Закъснелия борец с мафията. Или отново се прави на луд - като в оня запис

Коментирай

Бай Иван

преди 9 месеца

Тоя смешник щял да арестува Путин и затова му премерили капата! Тоя слуша ли се изобщо какви ги приказва и някой ще му повярва ли? Изхвърлиха го от схемата, като мръсно коте и сега плаче! Че е нагъл безсрамник на всички ни е ясно, но все пак прекалено много подценява българския народ! Той може да е робски послушен и да се спасява поединично, но не е толкова наивен та да му повярва! ГешеФ, поне се скрий и не се показвай и престани да се излагаш! Самият ти заяви съвсем официално, че си мъж и че си българин и че имаш дистойнство, но от държането ти става ясно, че не притежаваш нито едно от тези качества!

Коментирай

Емил

преди 9 месеца

Трупа точки за новосформираната си партия ли, след посещението си в Щатите?

Коментирай

Гост

преди 9 месеца

Гешев смешен си. Когато можеше не ги пипаше. Когато не можеш се правиш на герой. Айде у лево.

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 9 месеца

Абе Каскеть! Още чакаме какво "голямо нещо ново" 🤔щеше да ни казваш след прибирането си от Фащ. Още чакаме да кажеш .." кой кого" знаеш за зансана. И ти излезе едно голямо НИЩО.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.