Гешев удари схемаджията Просто Киро за фалшивата декларация. Ужасно късно

https://svobodnoslovo.eu/politika/geshev-udari-shemadzhiyata-prosto-kiro-za-falshivata-deklaraciya-uzhasno-kasno/111366 SvobodnoSlovo.eu
Гешев удари схемаджията Просто Киро за фалшивата декларация. Ужасно късно

Гешев удари схемаджията Просто Киро за фалшивата декларация. Ужасно късно.

От две години ПИК пише, моли, призовава държавното обвинение да се вземе в ръце и да образува дело. Все пак има и решение на Конституционния съд, наредено е по картинка.

Ако Гешев беше заковал вожда на шарлатаните овреме, сега ситуацията в държавата щеше да е друга.

Но...По-добре късно, отколкото никога.

Гешев дълго време се ошумоляваше и прикриваше корупцията по върховете. Системата обаче се обърна срещу него, а той взе, че излезе куражлия и не хвърли оставка. Обърна се срещу покровителите си.

Няма друг начин да преборим статуквото - само с човек отвътре, само с покаял се инсайдър. И литературата го доказва, и класиката, и здравия разум.

Според мен е логично Гешев да бъде подкрепен и да му бъде оставено малко време, за да развърти метлата докрая. Да размрази всички студени досиета, да активира болни за обществото казуси, свързани с висши политици.

Двете "големи" партии треперят, лидерите им мишкуват и не си дават имунитетите. Ясно защо, от гузност. Дотам са я докарали да сплитат телата си в перверзна прегръдка, че и да цанят за годежари Сараите и Държавна сигурност.

Ако превратът във ВСС успее, бързо ще си назначат удобен и послушен главен прокурор, който ще покрие производствата.

Всъщност това е и целта на правителството - да се пазят взаимно. Да оцелее омертата.

Гешев е рожба на тази омерта, сега се обръща срещу нея. Да се възползваме и да пречистим малко от малко корупционното блато.

Недялко Недялков

2 Коментара

moitoi

преди 10 месеца

Гешев!!!Ето ти МАТЕРИАЛ!!!Действай!!! Ето колко милиарда крие Борисов в офшорки на екзотични острови!!!https://www.youtube.com/watch?v=bqJXBeINEMg 4 МИЛИАРДА ПРИЧИНИ Вождъ да БЪДЕ ИЗПРАН!!!Нали П.П.???

Коментирай

Димитров

преди 10 месеца

Нищо нема да удари Гешев ,щото е част от омертата ! Обвиненията са така направени ,че да не минат ,ама да сплотяват тиквите , шарлатаните и наМагнитените хидроинЖИлер и на мама Кръстева детету.Колкото и делянчу е опУзиция на барба Ганьос.Циркове да дообъркат и без това ошашавеното и дебилизирано племе населяващо територията

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.