„ГНОМА“ ИЗПОТЕН И БЕЗПОМОЩЕН ПОВТАРЯ КАТО ПАПАГАЛ: „НЯМАМ ПРЕДСТАВА, НЯМАМ ПРЕДСТАВА…“. ПОЗОРНА КАРТИНКА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/gnoma-izpoten-i-bezpomoshten-povtarya-kato-papagal-nyamam-predstava-nyamam-predstava-pozorna-kartinka/131244 SvobodnoSlovo.eu
„ГНОМА“ ИЗПОТЕН И БЕЗПОМОЩЕН ПОВТАРЯ КАТО ПАПАГАЛ: „НЯМАМ ПРЕДСТАВА, НЯМАМ ПРЕДСТАВА…“. ПОЗОРНА КАРТИНКА!

„Гнома“ по bTV. Изопотен, нервозен, безпомощен. Показва си часовника, който струвал 500 лева.

И започва с любимата му фраза през всичките му години, в които се мотае около темата за спец.службите – „активно мероприятие“.

За „Гнома“ всичко, което не му е по гайдата е „активно мероприятие“, нищо, че точно той по времето на Костов и неговите служби бяха царе точно на „активните мероприятия“.

Живко Коцев бил „закачен за активно мероприятие някак случайно“.

И имало „цяла бригада, които са му ходили по главата“, като там е „бил и изпълняващия главен прокурор Борислав Сарафов“.

„Или подписваш, или си в ареста“, пищи изпотен „Гнома“, че това бил „натиска“ върху Живко Коцев, ама не бил говорил с Коцев, защото „на него са му взели телефоните“…, хахахаха! Потресаващ смешник!

Той не бил никъде „Гнома“, ама „абсолютно достоверни са ми източниците“. Още веднъж – хахахах! И тоя бил някога спец.ченге, хахаха, да му имаме „източниците“!

Целта на „активното мероприятие“ била да поставят чадър върху купуването на гласове от ГЕРБ и ДПС.

Като че ли „ала – бала“-та не ги правеха точно простоидиотите и десносектантите на „Гнома“.

ГЕРБ се държала като БКП, ама „Гнома“ и неговите управлявали с това „БКП“, щото „9 месеца стискахме зъби“.

Службите били в замисимост и изпълнявали активни мероприятия.

Изобщо, най-малкият генерал на планетата направи един такъв обезумял „анализ“, че може да бъде сравнен единствено с налудничавите бляботения на ПростотоКиро.

„Какво има на тези снимки?!“, поти се „Гнома“. Ама като го питат за срещите на двамата контрабандисти с Живко Коцев, което личи от снимките, публикувани първо в АФЕРА, плещи: „Нямам представа за какво ми говорите…“.

„Гнома“ поне десет пъти рече „Нямам представа“ за да избяга от ОЧЕВАДНАТА ИСТИНА.

И в истерията цопна в локвата още по-яко: „Аз съм препоръчал Живко Коцев за главен секретар на МВР, защото е перфектен полицай. Аз съм убеден, че този човек не е корумпиран. Изключително скромен, има една кола и един апартамент…“.

Умилителна атестацията ала БКП реди „Гнома“, като че всички ние сме идиоти за да не виждаме с очите си колко „изключително скромен“ е корумпето Коцев.

„За какъв подарък говорите? Нямам представа за какъв часовник става въпрос… Нямам представа… Нямам представа…“, нервничи „Гнома“.

Туй „спец.ченге“, дето където и стане пуска всякакви слухове и внушения, нямал представа, леле, леле!

Иначе плесва, че Бойко Борисов поискал Калин Стоянов за вътрешен министър, защото „съм сигурен, че той няма да ме арестува. Чух го с ушите си“.

Накрая се впуска в умопомрачителни клюки как шефът на Военно разузнаване живеел на семейни начала с някаква зам министърка и как другата гномова гротеска – съветникът на Денков – Веселин Марков бил баш фигура… просто да полудееш, затова на това място направо изключихме „Гнома“ от контакта.

Ако имаше прокуратура наистина в държавата, това лице вече трябваше да бъде задържано.

Afera.bg

9 Коментара

ХАХАХА

преди 3 седмици

20 години не можех да го дишам Боко ,но сега с две ръце ще гласувам за него ,за да не може чудесата от ППДБ да влезнат в НС ,въпреки че се съмнявам ,защото протежета некаърници на козяк ще бъдат подкрепени от тях. Право казва народът ела зло че без тебе по зло.

Коментирай

BLIMAN

преди 3 седмици

На политичски неграмотните простаци от ПП-ДБ трябва да им с бие шута, цената ще бъде съюз Герб-СДС-ДПС, което е по-добрия вариант за България, тъй като "чудачествата" на Борисов са ни добре известни. Към тях ще се прибавят е тези на Пеевски. Господ да й е на помощ на майка България.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.