ХИЧ СЕ НЕ ВРЪЩАЙ, МАГАРЕВ

https://svobodnoslovo.eu/politika/hich-se-ne-vrashtay-magarev/115207 SvobodnoSlovo.eu
ХИЧ СЕ НЕ ВРЪЩАЙ, МАГАРЕВ

 

Украинската подлога Магарев, действащ под прикритието на български министър, бил в Украйна и заявил, че сме готови да пращаме бронирана техника на наркомана. Това магаре ще остане в историята като министъра, напълно обезоръжил българската армия и въвлякъл България във война след това. В нормална държава човек, работил за чужда армия, никога нямаше да бъде допуснат дори до кухня на военно поделение, канадските мошеници министър го направиха! 

Въпросът има няколко аспекта. На първо място са българските интереси - доколко можем да си позволим да изпращаме техника, която може да ни бъде жизнено необходима, ако бъдем нападнати. Или дори за охрана на границата /помните ли жалванията, че нямаме бронирана техника за охрана?/. За гасене на пожари примерно. За тренировки. И за други работи. На второ - пари от шута от Киев ще видим през крив макарон - тоест бедна България дарява на богата Украйна едни оръжия за милиарди. А шута каза за плащането: "шА видим по-нататък". Ама като загубят войната, не само, че няма да си платят, ами ние ще плащаме жестоко за малоумния си жест. На трето място - защо трябва ние да спонсорираме войната на семейство Байдън срещу Русия? Синчето байдъновско си има фирмички и лаборатории там, не ние. Американците си направиха военни бази и биолаборатории в Украйна, не ние. Хайде сега ми обяснете защо ние трябва да пращаме оръжия на Киев?!? А не богата Америка? 

Развръзката предстои. Такива като Магарев ще се изнесат на колесниците на американските самолети, евакуиращи персонала от Козяк. А ние ще останем тук, за да плащаме цената на неговото предателство и това на евроатлантическата сган.

Защо направо от Киев не си приберат Магарев, поне да не го гледаме. Оттам да издава заповеди за разформироване на армията ни и за обеззоръжаването й. Позор, Магарев! Ти си позор за България! 

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

Дънди дъ Крок

11 months before

Виц : На кого са тия четири рапири ? На кого са тия четири мускета? Е, не са на четиримата мускетари, това е въоръжението на една източно европейска армия ...

Коментирай

Генчо Гунчев

11 months before

А, бе тия двамцата един "у" ли ги е правил?

Коментирай

Емил Илчев

11 months before

Да се ОТСТРЕЛЯ незабавно. Сега е ловния сезон на пернати.......

Коментирай

Работническо дело

11 months before

Магарев да хваща пушкалото и на фронта за пример !

Коментирай

Посетител

11 months before

Магаренко да се качва на един от тези железни ковчези и да върви на фронта! Като е толкова ербап - да даде личен пример, да върви да се бие...

Коментирай

Олеся Зеленска

11 months before

Омраза към Русия от страна на Тагаренко Демокрация, руско нашествие, раши, ватници, расистки, териториална цялост на... Оскрайна." Срещате ги често тези думи нали? Това е така, защото хората, които постоянно ги повтарят са ПРОГРАМИРАНИ! Те дори не вярват, че УСРАинските нацисти са способни на жестокости!!! Един от гях е другаря Тагаренко

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.