Хубаво е ПП/ДБ да бъдат извикани на площада на „изслушване“. И да им нашокат тиквите с „пърфоманс“ от домати и яйца

https://svobodnoslovo.eu/politika/hubavo-e-ppdb-da-badat-izvikani-na-ploshtada-na-izslushvane-i-da-im-nashokat-tikvite-s-parfomans-ot-domati-i-yayca/110348 SvobodnoSlovo.eu
Хубаво е ПП/ДБ да бъдат извикани на площада на „изслушване“.  И да им нашокат тиквите с „пърфоманс“ от домати и яйца

ПП/ДБ искали да викат на „изслушване“ Иван Гешев, Борислав Сарафов и Ясен Тодоров в парламента, да им отговорели на някакви въпроси, отговорите на които „просто идиотите“ не могли да вдянат.

Е, и?

Много са смешни тия.

Доколкото си спомняме ПП викаха „мафиот“ на Боко Тиквата, възкачени върху кюлчета и чекмедеже, и пачки, публикувани от АФЕРА, върху гърба на АФЕРА станаха депутати и властници, пробутани от Топ Тепигьоза Румен Радев. Сега същите тия „просто идиоти“ обаче са в зайчарника на Боко Тиквата и с него ще правят правителство „в името на държавата“. И зад камерите делкат позорни сделки, включително и как да не им излязат на светло долните видео клипове с кристали и ебън.

Доколкото си спомняме ДБ и те викаха „мафиот“ на Боко Тиквата в промеждутъка от завирания в зайчарника на Боко и качване на дуварите му в Банкя. Сега и те ще правят с него правителство „в името на държавата“.

Хубаво е ПП/ДБ да бъдат извикани на площада на „изслушване“.

И да им нашокат тиквите с „пърфоманс“ от домати и яйца. Ония, дето разказаха играта на протестите – триото, ги умеят тия хави с цирка.

После да викат Гешев.

Щото да не стане така първо Гешев да ги извика.

Afera.bg

1 Коментара

moitoi

преди 6 месеца

Ако цялата История срещу Гешеф е започнала след Изборите е ясно КОИ са му искали Главата и след Него прескочиха и ТЕ до Щатите!!! Б.Б. го използват защото така или иначе е БИТА КАРТА!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.