И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ОТКЪДЕ ПРИЯТЕЛИТЕ НА КРИПТО МОМЧЕНЦАТА – КИРО, АСЕН, НАСТИМИР И ХРИСТО ИВАНОВ ИМАТ ОГРОМНИ БЮДЖЕТИ ЗА КАМПАНИИ, МЕДИЙНО ПРИСЪСТВИЕ НАВСЯКЪДЕ И ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/i-ne-se-chudete-otkade-priyatelite-na-kripto-momchencata-kiro-asen-nastimir-i-hristo-ivanov-imat-ogromni-byudzheti-za-kampanii-mediyno-prisastvie-navsyakade-i-plateni-protesti/43845 SvobodnoSlovo.eu
И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ОТКЪДЕ ПРИЯТЕЛИТЕ НА КРИПТО МОМЧЕНЦАТА – КИРО, АСЕН, НАСТИМИР И ХРИСТО ИВАНОВ ИМАТ ОГРОМНИ БЮДЖЕТИ ЗА КАМПАНИИ, МЕДИЙНО ПРИСЪСТВИЕ НАВСЯКЪДЕ И ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ

Да преговорим световния скандал на годината, а може би на десетилетието. Накратко. Три момченца българчета по светлия пример на кака си Ружа Игнатова са направили крипто пирамида в България с пипала по цял свят и са ограбили 100 милиарда долара от граждани на САЩ и други държави по земното кълбо. После са ги изнесли в Русия и Близкия Изток, където пък финансиращи терористи и тероризъм са им препрали парите. След като ги погва прокуратурата на САЩ и ФБР, момченцата бягат в Дубай, където пък се укриват множество български и европейски олигарси, подгонени от Закона. Днес се задействаха и българските служби. От трите момченца едното е бивш депутат от близката до знаковия разградски олигарх И.П. “жълтопаветна градска десница”. Второ момченце е братовчед на създателя на друга местна финансова пирамида “Хелп Карма”, ограбила десетки милиони от дарените за болни деца пари и благотворителни акции на отрудените българи. Също и мнооого близки до хакерите, симпатизиращи на “Да България” на Христо Иванов и Прокопиев. Третото момченце е син на бившия вицепремиер Шулева, родена във Велинград (родното място на друг избягал в Дубай олигарх) и изключително близка на създателя на медийния и приватизаторски октопод “Капитал” Иво Прокопиев. Трите момченца са създали престъпна схема и между 2014-2023 година са откраднали 94 милиарда долара основно от граждани на САЩ. В това изречение ключовите думички са много. Повтарям ги. Внимание!

☑️СХЕМА,

☑️МОМЧЕНЦА,

☑️94 МИЛИАРДА,

☑️ДОЛАРА,

☑️САЩ.

Заради тези думички на момченцата ще им се стовари небето на главата. ФБР или ЦРУ (заради терористите) ще си ги приберат със самолет без прозорци някъде я от Малдивите, я от Дубай, я от Луната. Присъдите, коити ги очакват за финансови престъпления в САЩ са от порядъка на 200-300 години затвор на човек. За нас, публиката в България, ключовите въпроси обаче са други.

☑️С кои подсъдими и издирвани по света български олигарси са свързани трите момченца от пирамидата NEXO?

☑️Случайно ли част от момченцата са били депутати и част от партията, която бе създадена при фалита на КТБ, само с една цел – за да иска оставките на главните прокурори Сотир Цацаров и Иван Гешев?

☑️Имат ли роднинска и бизнес връзка момченцата с хора и фирми, теглили огромни кредити от срутената банка?

☑️Защо изданията на “Капитал” правеха години наред пиар и скрита реклама на пирамидата?

☑️Случайно ли един известен български финансов консултант и фондов брокер спасява софийското имущество от запор и конфискация на крипто измамничката Ружа Игнатова и на един избягал от закона български банкер? Имущество за милиони, придобито с крадени пари.

☑️Как приятелите ни от САЩ гледат на връзките на трите момченца, откраднали 100 милиарда долара от американски граждани, препрани за тероризъм, с български бизнесмени и партии, които парадират да са в особено близки отношения с посолството и Държавния Департамент на нашите скъпи отвъдатлантически партньори?

Въпроси, от чийто отговор ще стане ясно кой и защо иска срутването на държавата България и в чия полза. И не се чудете откъде приятелите на трите момченца Киро Петков, Асан Василев (чест гост в офисите на криптопирамидата), съпартиецът им Настимир Ананиев (партията на Кунева с Антони Тренчев) и коалиционният партньор на Тренчев Христо Иванов имат огромни бюджети за предизборни кампании, медийно присъствие навсякъде и платени протести на жълтите павета.

Николай Бареков

 Колаж: Цветан Фиков

afera.bg

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.