Имам няколко прости въпроса към теб, Слави:

https://svobodnoslovo.eu/politika/imam-nyakolko-prosti-vaprosa-kam-teb-slavi/110489 SvobodnoSlovo.eu
Имам няколко прости въпроса към теб, Слави:

Слави Трифонов: "...не ми говорете за закон и констититуция, в тая държава ВСИЧКО е проституция. Силиконов живот, силиконови цици, силиконови мечти и фалшиви политици. Всички те живеят в няква тъпа реклама, в която свободата е сравнена със салама. Новините започват с дебат за бюджета, кви дебати ебати - депутати ментета. На трибуната качва се некъв пеераст - пеераст пеераст, но облечен във власт..."

Имам няколко прости въпроса към теб, Слави:

1. Когато ти си във властта ръка за ръка с мафията, ситуацията в страната същата ли е като в песента или става друга?

2. Вече ти си облечения и готов за власт политик менте, пеераст ли си?

3. Всичко в тази държоава е проституция казваш, себе си броиш ли?

4. В партията ИТН има ли силиконови мечтатели и фалшиви политици?

Може да не ми отговяряш, но не ми говори ти отсега нататък за закони и конституция! Точно ти ли заговори за дебат за бюджета с депутати ментета? Алчен предател се оказа и ти Слави. И наистина водиш ада след себе си, ако въобще някога си знаел какво правиш.

Уволнен си. И забравен.

Николай Марков 

9 Коментара

Червената шапчица

преди 11 месеца

Пухчо, този път ми хареса. Аплодисменти.

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

''Ще подкрепим мафията, защото ДПС ни дадоха гласове за да можем да го направим. Аа т.е. защото няма смисъл да се ходи на нови избори, които така или иначе отново ще се фалшифицират без да има последици. '' Слави Трифонов - чегъртач номер 1 на ГЕРБ.

Коментирай

Прав сте

преди 11 месеца

Татуирания г/ръб ще бъде забравен, но в новата история на държавата ще останат записани реалните резултати от нагласените чрез чужбина избори и законите, вкарани със скъпоструващите ни гласуващи пръстчета в парламента! Ще останат и безродствените дела по споразуменията с Македония на н.пр. Генчовска /която бе военен кадър на кого?/ и заместниците й /биолаборантка с us диплома и с чуждо гражданство, и още две партийни протежета положили подписите си/, от делата на спортния министър Радо Мазния с адвокатските договори за хиляди лева, както и за цялостната подкрепа към делата на соросоидната лига на военнолюбците, шарлатаните и продажниците... ... Йовано, Йованке ... опяха те уж по патриотски, спечелиха от теб и накрая те харизаха....

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Не е предател г-н Марков, Славито си е един добър "шоумен" , който нито разбира, нито може да е политик. За политик не е достатъчно даже само да разбира нещата, трябва да намира решения и да ги реализира. Слави случайно попадна в парламента, че и получи неочаквана възможност, която ПРОИГРА успешно. Славито беше този, който правеше КАСТИНГ за политици, кастинг, ако някой е чувал подобно нещо. Имаше човекът желание да се докопа до субсидийката, както Витко (който пееше боли ме гъза) и се провали, сега подкрепял Борисов , срещу какво.??

Коментирай

Иванов2

преди 11 месеца

Слагам си ръката на сърцето и признавам: СлавитУ е гоУем... единствено на ръст!

Коментирай

moitoi

преди 11 месеца

Слави е Славейче от тези Механичните!!! Кой държи Ключето и го Курдисва???Ами тези от Там където си държи Парите/т@шаците/!!!

Коментирай

BLADE

преди 11 месеца

Слави е на първо място и преди всичко бизнесмен т.е. търговец. Той е произвел някаква стока/услуга и я предлага на пазара за определена цена. Който може да си я позволи я купува и я ползва както намери за добре. Това е. End of story.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.