ИМАМЕ ИЗБОР. СЕГА.ПОСЛЕ МОЖЕ ДА Е КЪСНО

https://svobodnoslovo.eu/politika/imame-izbor-segaposle-mozhe-da-e-kasno/6790 SvobodnoSlovo.eu
ИМАМЕ ИЗБОР. СЕГА.ПОСЛЕ МОЖЕ ДА Е КЪСНО

Един приятел ми писа, че не намира в себе си морални сили да гласува за Радев.Въпрос на лично одобрение, а и какво му било толкова важно кой ще е президент.

Важно е! По две причини:

Първо, наистина Не можем да оставим президентът да бъде изБран в чужда държава и да бъде плод на външнополитическите амбиции на един луд източен диктатор.

А именно това ще стане и то дори не с гласовете на българските турци, а с назначени от Ердоган "българи", които ще гласуват под строй. А Турция е голяма, ще изпрати на тази спецзадача толкова "българи", колкото е необходимо.

И това е, което не бива да допуснем.

Второ. Победата на доБрото над злото в България съвсем, ама съвсем не е приключила. Напротив! Ако герб-дпс бъдат обзаведени със свой президент, те много ама много скоро ща започнат да клатят кораба, така щото промяната да бъде спряна. Ще купуват, ще наемат, ще мачкат, но ще свалят правителството на промяната, преди то да е успяло да смени гешев, цацаров и цялата арми от герб-дпс калинки.

После, избарният от дпс президент ще им създаде едно служебно правителство и те си знаят как се печелят избори с измама. Пък и турската държава ще е на "разположение".

Затова, просто да знаем, че изборите не са минали и решението да не гласуваме е пар екселанс глас за герб-дпс дружинката. И лост за нейното връщане във властта. А как ще я употребяват тази власт, вие най-добре си знаете.

Мама, на 92 години ще излезе да гласува в неделя. Защото иска промяна и знае, че лошите не са си отишли. Само са се притаили по тодорживковски, за да се върнат при първа възможност.

За вас, вие си решавате... Просто да знаете, че никак, ама никак не е без значение....

Диана Дамянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.