Имаме си Костя-Ленин с хоби Щурмабтайлунг. Да не кажете после, че не съм ви предупредил

https://svobodnoslovo.eu/politika/imame-si-kostya-lenin-s-hobi-shturmabtaylung-da-ne-kazhete-posle-che-ne-sam-vi-predupredil/5798 SvobodnoSlovo.eu
Имаме си Костя-Ленин с хоби Щурмабтайлунг. Да не кажете после, че не съм ви предупредил

Костадинов иска да е голям политик, революционер, водач на масите. Нещо като Кромуел и Марат. А може би Фидел Кастро - като него обича да държи речи. Но му се получава като при Ленин – щурм на Зимния дворец, в случая Народното събрание. Добре, разбивате вратите и нахлувате в парламента и какво следва? Ще натискате звънеца, ще счупите няколко фотьойла и ще се изпикаете на червените пътеки?

Като онези моряци през 1917-та? Но те са били изпратени от хора, целящи смяна на системата, не просто на властта, а нашия случай патърдията е за зеления сертификат. Дори не за безбожните цени на газа, тока, парното, нито срещу завещаната ни като наследство тотална корупция на предишното управление. Не е и за отстраняването на Иван Гешев. Не, не… Нещата са други. Костадинов и хората от автобусите - наистина много се събраха - показаха сила.

Спомняте ли си филма „Великият диктатор“ с Чарли Чаплин? Героят му, същински Хитлер, си играеше с глобуса и искаше целия свят за себе си. И той преди това е започнал скромно в Мюнхен, бой в бирарии и по улиците - първата фаза на възмъжаване. И много харесвал щурмовите отряди - Щурмабтайлунг.

Вчера щурмоваци опитаха да нахлуят в НС. Вече го казах, но повторението си заслужава. Знам, че ви се струва прекалено, защото тези до Костадинов са патриоти, за Бога! За възраждане на родината са. Просто не искат ваксини и не харесват лекари-убийци, както и „медицинския фашизъм“.

Демокритични Щурмабтайлунг срещу ваксините. Какво следва?

Той е главозамаян от успехите си и му е трудно да се самооценява.

Но ние какво правим? Не, не го надценявам. Вие го подценявате.

Огнян Стефанов

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.