Искам да ви обърна внимание, че докладът за Боташ се покрива с изключително нелеп мотив

https://svobodnoslovo.eu/politika/iskam-da-vi-obarna-vnimanie-che-dokladat-za-botash-se-pokriva-s-izklyuchitelno-nelep-motiv/131888 SvobodnoSlovo.eu
Искам да ви обърна внимание, че докладът за Боташ се покрива с изключително нелеп мотив

Искам да ви обърна внимание, че докладът за Боташ се покрива с изключително нелеп мотив, че информацията в доклада можела да послужи и да се вземе под внимание от ЕК, която разследва „Булгаргаз“ и „Булгартрансгаз“.

В момента БАШ КОРУПЦИОНЕРИТЕ, сключили този договор, се оплакват нагло, че ЕК можела да санкционира дружествата за милиарди. Абсолютно нагъл и елементарен аргумент и ще ви кажа защо. Защото ако ЕК наложи наказателна санкция на дружествата, тя ще е не заради доклада на временната комисия в нашия парламент, а ЗАРАДИ ЗЛОУПОТРЕБАТА НА РЪКОВОДСТВАТА НА ТЕЗИ ДРУЖЕСТВА.

Това първо. И второ, ЕК разполага със същите документи, които са и в нашия параламент. Не ни правете на идиоти, моля! ЕК разследва дали двете дружества са нарушили конкурентното право и са злоупотребили с монополно положение, никаква нова информация няма по този въпрос. Комисията не се интересува от далаверите на Деница Златева и с колко милиарди е набутала държавата. Не се интересува, че Златева унищожава суверенитета на държавата. Не се интересува, че Деница Златева е ангажирала държавата ни със заробващ договор за 13 години, това са три икономически цикъла. Интересува се от нарушенията на европейските договори и правила.

Много интересно е, защо всичко, което Деница Златева пише до МЕ е съвсем различно от това, което пише до ЕК. Пред ЕК Златева казва истината, а пред нашето министерство на енергетиката съчинява нелепости, лъжи и пр. Тоест замитането на щетите за България в медиите дълго време вървеше много добре и се наруши едва след като ЕК заведе дело и изиска документи, за да извърши проверка.

И сега за награда вместо да уволнят директорката, която задължи България с близо 500 хиляди долара на ден за 13 години и това е само малка част от злоупотребата й в дружеството, да не броим колосалните загуби от нарочни сделки на борсите, Деница ще я оставят на топличко в разсипаното от нея дружество. На всеки министър Деница се жалва, че не може да остане без работа. Сега Радев и Бойко се разминават за външния министър. Ето, Деница Златева, човек и на двамата, вече е свободна за управление отново. Тя оправи „Булгаргаз“, сега спокойно може да оправи и външната ни политика.

Виждаме, че колкото повече си злоупотребил в тази държава, толкова повече се увеличава възможността да станеш министър. Така че Златева е идеална. Имате споделен министър. 😉

Калина Андролова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.