Искрено подкрепям кандидатурата на господин Лорер за Главен мюфтия

https://svobodnoslovo.eu/politika/iskreno-podkrepyam-kandidaturata-na-gospodin-lorer-za-glaven-myuftiya/112547 SvobodnoSlovo.eu
Искрено подкрепям кандидатурата на господин Лорер за Главен мюфтия

Искрено подкрепям кандидатурата на господин Лорер за Главен мюфтия. Стига му толкова мюфтийстване на Мустафа Хаджи. Господин Лорер ще бъде чудесен на този висок пост, а след това и Патриарх на Българската Православна Църква може да го направим. А защо не и Вселенски Патриарх или римски Папа!

Промяната безспорно трябва да продължи, а без семейство Лорер ми се вижда невъзможна. Съпругата Лорер мисля директно и преживе да обявим за светица на български род.

Мисля, че всички сме "за"! За спасяването на семейство Лорер от глад.

Николай Марков 

6 Коментара

Анонимен

преди 10 месеца

Ха-ха, подкрепям с две ръце! Макар че и идеята на Слави Трифонов от вчера не е за пренебрегване...

Коментирай

П. Василев

преди 10 месеца

Семейство Лорер са дялани камъни, където и да ги сложиш - Все ПРЕЧАТ!

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 10 месеца

При всичко което българският народ е направил за своите евреи, той има и това определение за конкретния Юда" "Мръсен Ев.......ин!"

Коментирай

смех

преди 10 месеца

Думата мошеник идва от еврейското име Моше. Българинът го е разбрал що за стока е дългоносото племе (по произведението на Колоди).

Коментирай

Сенека

преди 10 месеца

Той с голямо желание е живял извън България, така че може да бъде представител на мюфтийството в Унгария.

Коментирай

Иванов

преди 10 месеца

Имаме си един много читав евреин, за Соломончо иде реч, който плака от радост, когато ни набутаха като добитък в НАТО. Човекът служи и сега на Соросовска служба в НПО, с месечната заплата, която никой не знае. Сега си имаме и един втори евреин, който ни го спуснаха с парашут, досущ като Кирето. Никой не беше чул за тия двамата, натресени ни от посолстввото. Сега се чудим на каква хубава нянка да сложим човека, че и жена му, след БЛЕСТЯЩАТА МУ работа като министър на иновациите. Ами на една колония като нашата, все такива бисери им назначават. Забравих за Поптодорова, откроила се със своите заслуги като посол в метрополията. Ще се радваме и на Тагарев, на Дянков, че и на доказания Асенчо, майната и на България с тоя овчи народ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.