Истината е, че Денков много искаше да се замъкне при началниците, за да получи някоя и друга обелка от бонбон

https://svobodnoslovo.eu/politika/istinata-e-che-denkov-mnogo-iskashe-da-se-zamakne-pri-nachalnicite-za-da-poluchi-nyakoya-i-druga-obelka-ot-bonbon/126750 SvobodnoSlovo.eu
Истината е, че Денков много искаше да се замъкне при началниците, за да получи някоя и друга обелка от бонбон

Денков няма да пътува до САЩ! Ексукрзията с правителствения самолет се провали. Т.нар. "ротационен премиер на България" отпаднал от делегацията. Имал друга много важна работа.
Истината е, че Денков много искаше да се замъкне при началниците, за да получи някоя и друга обелка от бонбон, но поради тотална липса на интерс към продъненото му правителство и към него самия, самопровъзгласилият академик няма при кого да отиде. С две думи никой не го очаква в САЩ и Денков няма да пътува натам, въпреки готовността си да отпраши на "отчет", както самия той съобщи преди дни. 

Защо не платиха на някой да се увие с един чаршав и да направят важна среща в министерски съвет между инвеститор от арабския свят с Денков! Аз ли да ви уча? Питайте Кирчо кретена, той ще запита бай Спас и онзи ще му продиктува да си запише в тефтерчето как точно се мами!
Денков да слага един пластмасов червен нос и да започват международните срещи!

Страхил Ангелов

10 Коментара

Фоки

7 months before

Бая обелки от бонбони събраха тия Лисугери.Лошото е ,че гепят от народа.Дано има Видовден за тях.

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Хутите заплашват, че ще взривят системата на сглобката и Денков остана да я брани...

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Шефът на Камарата на представителите - републиканецът Майк Джонсън, съобщи, че ще внесе през следващата седмица в Камарата на представителите закон, с който само на Израел се отпускат 17,6 млрд. долара за спешно финансиране. Урсула даде за окрайна 50 ... всичко е наред...

Коментирай

Бобон

7 months before

Е, все пак ако другите отидат ще се отчетат с предвидените дарове. Имам пред вид нещо, заслужаващо внимание. И защо да не са бели листа с подписи на съответните министри.

Коментирай

copy - paste

7 months before

"Кирил Вътев преди ротацията: Усещам подкрепа, но не решавам аз" Виж сега по принцип си прав ,че я усещаш подкрепата .То и няма как да не я усетиш, щото е всепроникваща.А ,че не решаваш ти е ясно .Който ти я дава, той решава колко да е дълбока. Анадъмо! Ама не се коси ,то има и хубава страна за по възрастни ,че осъществява масаж на една специфична жлеза в човешкото тяло.

Коментирай

Голям праз

7 months before

Каква ротация ви зове? Не разбрахте ли, че има конституция и не може да лишите президента от нея. Щом върне Денков, това значи че правителството подава оставка и президента има думата а не Вие ротацията или сглапката. Май нещо се лъжете ,то ББ ви готви тоя капан ама вие от ПП-ДБ сте толкова самооверени ,че сте сляпи да разберете ,че ББ това и чака ГЕРБ-СДС да управлява без вас. И какво ще стане май нищо . Думата ще има президента дали ще връчи мандат на Габриел или не или отиваме на нови избори. Това личи ,че ГЕРБ неможе да се премири с това ,че не владея изцяло страната и по този хитър начин би могъл ББ да се върне на бял кон .Но не хората трябва незабавно да излязат на улицата и поискат цялостна оставка на всички !на път сме да има гражданска война у нас

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Асенееее къде се, ве... Няма страшно. Затова ви представяме 15 типа секс, който всеки гей мъж трябва да опита поне веднъж през живота си. 1-15 отзад...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.