ИСТИНАТА Е ЕДНА – БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БЪЛГАРИ. БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НИЩОЖЕСТВА. ОТ ПРЕДАТЕЛИ. И ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/istinata-e-edna-balgariya-ne-se-upravlyava-ot-balgari-balgariya-se-upravlyava-ot-nishtozhestva-ot-predateli-i-ot-prestapnici/110852 SvobodnoSlovo.eu
ИСТИНАТА Е ЕДНА – БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БЪЛГАРИ. БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НИЩОЖЕСТВА. ОТ ПРЕДАТЕЛИ. И ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ

Истината е една – България не се управлява от българи. От украинци, от американци и от брюкселски подлоги – да, но не и от българи.

Как е възможно тази панда Асен Василев да каже, че ще сменя шефовете на службите за сигурност с лица, които вече били съгласувани с “посолството”?!?! Как е възможно въобще да си български политик и да изречеш тези думи?! Това си е par excellence национално предателство! Този мигновено трябва да бъде задържан и съден! Ама, мигновено!

Какъв си ти, бе, хасковски поп Кръстьо?! На теб трябва да ти се направи интелектуална клизма с амоняк, щото дори и да имаш мозък, той дълбоко спи! Овъртян от джендърска пара!

Такова дъно достигнахме като държава, такова дъно, че и внуците ни ще седят засрамени. Ако не им сменят пола нищожествата, които драпат за власт днес.

Какво още би могло да се каже за червеи като Христо Иванов, който разиграва схеми как да опази имунитета на Борисов от прокуратурата?

Какво още би могло да се каже за политическия пигмей Атанасов, който сам в ефир вчера заяви, че в България по-подготвен вътрешен или правосъден министър от него няма?

Какво още би могло да се каже за Хаджидимовската европейка Мара Габриел, чиито очи се насълзили, когато разбрала, че няма да е премиер?

Какво още може да се каже за измамника Киро, който за 2 години в българската политика извърши толкова престъпления, колкото дори амфетаминов мозък от Сливен не може да роди?

Какво още може да се каже за Борисов, който е най-чистата еманация на бандитизъм и предателство, който България е виждала в цялата си политическа история?

Истината е една – България не се управлява от българи. България се управлява от нищожества. От предатели. И от престъпници.

Едва ли Господ би си губил времето да пази България.

Васил Петев

https://afera.bg/

8 Коментара

moitoi

преди 3 месеца

Военен палатков лагер в София, разположен срещу Люлин пазара???https://www.youtube.com/watch?v=wVdV-D_cNRw

Коментирай

Констанца

преди 3 месеца

След този запис целия народ трябваше да е на улицата. ТЕЗИ ФАШИСТИ СЕ КАНЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ - НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ НАКЪДЕ ВЪРВИМ?! Сбогом Българийо!!!

Коментирай

Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха

преди 3 месеца

Симеон Миланов за скандалните записи на Кирил Петков, изтекли в публичното пространство https://pogled.info/tv/alternativen-pogled/simeon-milanov-za-skandalnite-zapisi-na-kiril-petkov-iztekli-v-publichnoto-prostranstvo.156409

Коментирай

Браво

преди 3 месеца

Супер коментар! Ясно и точно!

Коментирай

moitoi

преди 3 месеца

Петев!!!Лошото е че никой не обърна внимание на записа на Гешеф с онзи който му предлага Оставката !?!? Там Гл.Прокурор на няколко пъти коментирайки политчески кръгове спомена-Крадът...за да Крадът...продължават да Крадът!?!?!?Беше споменато като едно Нормално явление за разлика че ТЕ КРАДЪТ от НАС!!! Знаейки това Гл.Прокурор какво е Правил??? Това е страшното!!! Каква му е задачата??? Кой тогава ни ПАЗИ???Ами Крадът...кво да прайм!!!???

Коментирай

Сенека

преди 3 месеца

Простаците успяват заедно и го знаят много добре. На умните им остава само да си поприказват.

Коментирай

Мина

преди 3 месеца

Добро утро. Остава окончателен преврат, изпращане на всички 18+ в кланицата, засега. След това и учениците. Елиминиране и етническо прочистване на българите от територията с окупационните “миротворци”. С любезното съдействие на нас и коцкарите. Те така, г-н Петев. Вие го знаете. Ама няма- робът си иска робство.

Коментирай

Гуда от връо

преди 3 месеца

Това е демокрацията!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.