ИТН извадиха списък с фирмите по ПВУ – повечето приближени до ПП-ДБ!

“Отправихме много предупреждения”, изтъкна депутатът Павела Митова

https://svobodnoslovo.eu/politika/itn-izvadiha-spisak-s-firmite-po-pvu-povecheto-priblizheni-do-pp-db/125534 SvobodnoSlovo.eu
ИТН извадиха списък с фирмите по ПВУ – повечето приближени до ПП-ДБ!

“Отправихме много предупреждения”, изтъкна депутатът Павела Митова

"Има такъв народ" извадиха списък с фирмите, които ще получат пари по ПВУ и го представиха пред медиите в Партийния дом. Преди това и от трибуната формацията излезе с декларация, като изчете "печелившите".

Фирмите вече били класирани, а финансиране печелят големи предприятия в енергетиката, обяви народният представител Павела Митова, а по думите й всички "печеливши" са приближени на ПП-ДБ.

 

“Правят долина на зелен водород в района на Мариците”, предупреди Митова. Според нея също така няма смисъл от "геотермални простотии".

“Наблюдава се унищожение на българската енергетика”, обяви тя в началото на пленарния ден от трибуната на НС и изтъкна, че ИТН няма да гледат това унищожение безмълвно.

“Енергийната система ще загуби способността си да балансира, а токът за бита ще поскъпне, като шепа тарикати стават скорострелно милионери”, добавиха от ИТН.

 

“Още при обсъждането на вота на недоверие по тема енергетика “Има такъв народ” предупреждаваше, че ще станем вносител на енергия и данните сега потвърждават тезата ни. Отправихме много предупреждения”, изтъкна Митова.

 

Какво още заявиха от ИТН, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.