Иван Таков: Следва саботаж на европейските избори от страна на ръководството на БСП

https://svobodnoslovo.eu/politika/ivan-takov-sledva-sabotazh-na-evropeyskite-izbori-ot-strana-na-rakovodstvoto-na-bsp/128305 SvobodnoSlovo.eu
Иван Таков: Следва саботаж на европейските избори от страна на ръководството на БСП

Градската организация на БСП, аз и председателите на районни съвети в столицата не водим войни с партията. Това трябва да е ясно, посочи той

"Следва саботаж на европейските избори от страна на част от най-тясното ръководство на партията, тъй като в момента се опитват да вкарат цялата градска организация във вътрешнопартийни избори и служебно назначаване на председатели на районни съвети. По този начин ще се обезглави градската организация".

Това заяви председателят на БСП-София Иван Таков в ефира на "Здравей, България" по Нова телевизия.

„Градската организация на БСП, аз и председателите на районни съвети в столицата не водим войни с партията. Това трябва да е ясно. Заседанието, което се проведе в неделя, нямаше кворум. Една минута преди крайния срок, в който трябваше да се обяви липсата на кворум, дадоха началото на заседанието”, посочи той. Таков разказа така заседанието на Националния съвет на БСП в неделя.

И подчерта, че има системно нарушаване на правилника на Националния съвет от хората, които са призвани да го пазят.

Таков допълни, че предстои да се наблюдава производителността на общинските съветници в столицата.

„В момента имаме доклад, който е изключително важен за нас – комуналните услуги да се върнат обратно в Столичната община. Днес ще бъде подписано споразумение със синдикатите за увеличаване на възнагражденията на заетите в сферата на градския транспорт”, каза председателят на БСП-София.

epicenter.bg

3 Коментара

Пред нас са блеснали житата, окъпани от топъл дъжд, и ний вървим, вървим, вървим нататък ...

преди 2 месеца

Не човек ... Чугун ... !!!

Коментирай

Не му четох всичките делюзии ..

преди 2 месеца

Ама тоя пак ли реве за нещо ... ???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.