Ивайло Мирчев с диагноза от психиатър – отгледан в безлюбие, затова мрази истински и руши с удоволствие (СНИМКИ)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ivaylo-mirchev-s-diagnoza-ot-psihiatar-otgledan-v-bezlyubie-zatova-mrazi-istinski-i-rushi-s-udovolstvie-snimki/123305 SvobodnoSlovo.eu
Ивайло Мирчев с диагноза от психиатър – отгледан в безлюбие, затова мрази истински и руши с удоволствие (СНИМКИ)

Топ психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, директор на психиатрична болница „Свети Иван Рилски“, постави диагноза на корпулентния жълтопаветник с червен корен Ивайло Мирчев. Депутатът от розовата коалиция ПП-ДБ е сред най-щастливите хора на планетата от нарязването на Паметника на Съветската армия и залива своя фейсбук със снимки и видеа от разрушаването.

За да е пълен резилът видният демократ Ивайло Мирчев съвсем резонно крие комунистически корен.

Преди време „Галерия” разкри, че Николай Мирчев е бивш първи секретар на БКП в община Крушари, Добричко. Таткото на днешния пепе-дебеец редовно се изявявал на партийни конференции и конгреси, на които неговите другари – комунисти чертаели пътищата и приемали стратегиите за развитието на страната в духа на плановото стопанство и сътрудничеството със СССР и останалите страни от Съвета за икономическа взаимопомощ.

Д-р Цветеслава Гълъбова

Ето каква диагноза постави на комунистическия наследник д-р Гълъбова, в чиято експертиза нямаме повод да се съмняваме:

 „Ивайло Мирчев, наистина ли изпитвате удоволствието, което демонстрирате със снимките на вандалския акт?

Поредният пост на щастливия демократ с червено родословие

Ако е така, имате сериозен емоционално-интелектуален проблем и той се нарича психотравма в детството – сигурно сте отгледан в безлюбие и затова можете само да мразите истински и от сърце и да рушите с удоволствие. Това е жалко, много жалко.

А Вашата формация кресливо се “бори” за толерантност към различното мнение….но ако съвпада с вашето”, с което буквално закопа одиозния депутатин.

Източник: narod.bg

5 Коментара

BLIMAN

7 months before

Мръсен задник!

Коментирай

Вероника Петрова

7 months before

Този некадърник е дете на бившата висша номенклатура отпреди 1989 г.,и затова не ме учудват тъпотиите,които прави.

Коментирай

darkaveng

7 months before

Лицето на въпросното "лице" казва всичко! Рядко "одухотворено" и "ентелегентно"! Но! За евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано, си е супер, че даже и дупер! Лошото е само едно, че хвърля кал и на нас, тези, които от дълбините на душите си "любим" тези идиоти, майко и Родино-продавци! Но, "Видов ден" закъснява, за сега, но задължително за тази сган ще дойде! А тогава? Че то и колесници не останаха ...! Анадънму?

Коментирай

психолилав

7 months before

Момчето е син на номенклатурен комунистически боклук от добруджанско. Няма какво повече да се добави.

Коментирай

Не му трябва диагноза!

7 months before

А епикриза и инжекции !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.