Ивайло Вълчев, ИТН: Изборът на председател на НС се превърна в боксовата круша по панаирите

https://svobodnoslovo.eu/politika/ivaylo-valchev-itn-izborat-na-predsedatel-na-ns-se-prevarna-v-boksovata-krusha-po-panairite/54621 SvobodnoSlovo.eu
Ивайло Вълчев, ИТН: Изборът на председател на НС се превърна в боксовата круша по панаирите

"В момента за нас изборът на председател на Народното събрание е онази боксова круша, която удряш по панаирите, за да показваш на останалите колко си силен."

Това заяви за БНР народният представител от "Има такъв народ" Ивайло Вълчев.

"А можеше за 10 минути да се избере председател и парламентът да започне работа. За нас въпросът с този избор е технически и въпрос на парламентарна етика, спазвана от години", посочи Вълчев.

Той отправи призив към народните представители да се замислят как изглеждат в очите на хората след втория ден на 49-ия парламент.

Депутатът подчерта, че понеже "Има такъв народ" е несистемна политическа формация, те не търсят ПР в действията си и "нямат спирачка да правят това, за което хората са ги изпратили в парламента".

https://eurocom.bg/

4 Коментара

Вълчо Ивайлов

преди 1 година

О, смешници от ИТН, подлоги на ДПС. Много плитко мислене. Правете това, което мислите че можете, макар да е елементарно и пошло.

Коментирай

Ние

преди 1 година

Вие в "парламента" сте като Реджеб Иведик. Но и още по-зле. Някои дори не са забавни.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 година

Ивайло, дръж евроатлантизма за шлифера и тегли една майна поезията. Щото "музикант къща не храни", но "политиката" и то от тази, правилно ориентираната, добре се захлебва.

Коментирай

Минева

преди 1 година

Комбайнеро-интелигентните имат вече само един шнорхелексперт, така че в НС ще са нищоправещи

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.