Ивелин Михайлов: Това е началото на партия "Величие", не е краят ѝ

https://svobodnoslovo.eu/politika/ivelin-mihaylov-tova-e-nachaloto-na-partiya-velichie-ne-e-krayat/137686 SvobodnoSlovo.eu
Ивелин Михайлов: Това е началото на партия "Величие", не е краят ѝ

Това е началото на партия "Величие", не е краят ѝ. Разцепихме парламентарната група и махнахме хората, които са под някаква зависимост.

Това каза пред БНР Ивелин Михайлов, който представи себе си като член, симпатизант и избирател на партия "Величие".

"Партията ни изигра огромна роля в парламента с това, че попречи да се случи правителство с първия мандат", изтъкна той.

"Има голям институционален натиск върху мен. Всички медии, които са собственост на статуквото, пишат срещу мен, а не срещу Николай Марков. Това би трябвало да покаже кой каква зависимост има и какъв интерес търси", добави той и посочи, че доскорошният председател на ПГ на "Величие" Марков е излъгал за различни неща, свързани с него, които са лесно проверими.

По думите на Ивелин Михайлов депутатите от "Величие" няма да подкрепят кабинет с третия мандат:

"Ако подкрепим "Възраждане" (при евентуално връчване на тях на третия мандат за правителство на тях - б.р.) и се съгласим да работим с тях, това означава все едно да работим с ГЕРБ, защото "Възраждане" са под зависимост от ГЕРБ".

Михайлов обяви, че ще се кандидатира за депутат от "Величие" на следващите избори за парламент.

Епицентър 

5 Коментара

Yoyo

2 months before

Малее, смех !

Коментирай

Майна

2 months before

Вчера излезна продължение на видеото на Цанов( респект, че сам показва как е подведен и ги е промотират, даже) Вижте ги ! Ха, Възраждане били с Герб, ха ха ха . Сериозно? Във видеото се вижда ,че точно вие сте ,които сте ,,животосвурзани ,, с ГЕРБ! Льольо, такива мошеници като теб и майка си ще продадат- тя , между другото каза , че ти си нямал време за нея, но тя ходила да те вижда в ЗООПАРКА и винаги си плащала билетчето! Боклук!

Коментирай

В следващия парламент

2 months before

няма да ви има,защото само балъците на Киро Брейкавия ще гласуват за вас,а за него ще остане "честа"да прави извинителни видеа,защото ще се окаже,че и Михайлов не е този за който се представя!Между впрочем и на "Възнаграждена" симпатизантите са същите балъци!

Коментирай

Майна

2 months before

Към ,,В следващия парламент,, - не те знам , мъж ли си , жена ли си или някакво ,,извънполово,, , но те пита един българин ,подкрепящ Възраждане - Ти, можеш ли да се ухапеш някъде...?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.