Какъв е тоя Кирил Петков и защо се търпи всичко това?

https://svobodnoslovo.eu/politika/kakav-e-toya-kiril-petkov-i-zashto-se-tarpi-vsichko-tova/121471 SvobodnoSlovo.eu
Какъв е тоя Кирил Петков и защо се търпи всичко това?

Втори министър - вътрешният Калин Стоянов, се оплаква публично, че е натискан от мандатоносителя Кирил Петков.
Първият бе Йоловски, на електронното управление. Той и семейството му сега се движат с охрана, за да не ги гръмне...шефът им?!

Нещата добиват още по-гротесков характер след жалбата на шефа на МВР Стоянов. Кирил Петков недопустимо му се бъркал в работата, принуждавал го да работи за интересите на ППДБ?!
Какъв е тоя Кирил Петков и защо се търпи всичко това?
Хайде да повторим за недоразбралите.
В ситуация на вот на недоверие по темата "Сигурност" не друг, а шефът на силовото ведомство се оплаква от лидера на партията, която държи мандата за управление.
Той пък, обратно, му иска оставката.
Друг министър е пазен от НСО и жандармерия, а детето му ходи на училище с полиция. Униформен дори стои с детето в час.
Това държава ли е? 
А Кирил Петков още ДОРИ НЕ Е ИЗВИКАН на разпит в прокуратурата по образуваното досъдебно производство.

Страх ги е прокурорите от Кирил Петков, очевидно. Страх ги е като министрите. 
Не се обръщам към напълно наведения Бойко Борисов, с чиито парламентарни гласове е възможна цялата тая мръсотия. Безсмислено е. Борисов е подменен, зависим, ще изпълнява до дупка, каквото му наредят от ПП и посолството.

Обръщам се обаче към службите, където все още са останали доблестни офицери, неподвластни на сглобката - в ДАНС, НСО, разузнаването...Реагирайте, докато можете и докато не са ви изчегъртали съвсем. Спрете Кирил Петков, докажете, че сте патриоти и трезво мислещи хора - има начини.

Кирил Петков, летял на 8000 метра без кислород, е ментално увреден, свръхагресивен, обществено опасен, с криминални отклонения. Въпрос на национална сигурност е да бъде остракиран от всякакъв достъп до власт.

 Недялко Недялков

7 Коментара

*****

9 months before

Малоумник, наглец и простак!

Коментирай

онуфри

9 months before

Само Кирил ли? Ами Асен, Лена, татко Петко, Денкоффф...? И да се впрегнат службите да им разкрият далаверите, нищо няма да стане ако прокуратурата и съдът ги спасят. Службите само могат да констатират.

Коментирай

хамалин

9 months before

(Борисов е подменен, зависим, ще изпълнява до дупка, каквото му наредят от ПП и посолството.) неее.недялко лъжеш като дърт циганин за БаааатеНибойку,за Пунтъмаръ,за Буци, Приматъ, Боко, Картофа, Тиквата. поооомним как му крепеше прякорите,как го венцехвалише.киро-кировия се появи заради Банкята , и ти си в списъка за бой. за яка тупалка.

Коментирай

хамалин

9 months before

инатливи сте в словото:един сайт не работи като хората

Коментирай

Васил

9 months before

Абе, Недялко, какви са тия фантасмагории, че останали свестни в ДАНС и НСО, ми нали разложението тръгна точно от ДС навремето и вече 35г всичко възможно е вече тотално разложено?!? Няма мафия, наркоразпределение, проституция и комар без покровителството на "службите"! При това не само в Бг, ами и по целия свят! Пълните им гушите , за да ви развращават! Толкова ли не ви увряха кратуните вече три десетилетия, олигофрени?!?

Коментирай

Истината

9 months before

Всичко е, политически цирк, за пред народа!!! ДС, такова, държавата и народа зверски!!! ДС е такована от натовски, еврейски и все още съветски служби!!! Демокрация, сър!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.