КАКВО НЕ РАЗБРА, ИЗМЕННИКО?!

https://svobodnoslovo.eu/politika/kakvo-ne-razbra-izmenniko/7139 SvobodnoSlovo.eu
КАКВО НЕ РАЗБРА, ИЗМЕННИКО?!

Може да бъде изображение с 1 човек

Както винаги съм казвала, тук е българска земя и българска държава. В този ред на мисли, да ми се явява някой като кандидат за президент, без дори да е научил българският език добре и да говори като студент от Мозамбик първи курс, и да заявява, че друга държава му е Родина, е наглост, която приравнявам на държавна измяна.

Как си позволява този първо да се кандидатира и второ, да използва турски език в българска предизборна кампания? Не се и съмнявам, че в Турция, която е негова родина-майка, ще си го приемат с отворени обятия и тоз толкоз безценен кадър ще му намерят място да го използват. Само, че какво прави той в българските избори, не разбрах!

България е земята на българите! След 03 март 1878 година, независима от Турция държава /да, знам подробностите по обявяване на независимост през 1885 година и че Турция става едва след това, а дотогава е Османска империя, но същността е същата/. Колкото и това да не устройва Мустафа Карадайъ /а и една друга Мустафа на Козяк/, ние сме суверенна държава. Българският език е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН в официалното общуване, предизборна агитация и изявления.

Крайно време е българите да обърнем внимание на този сериозен проблем, който Онуй като първи аркадаш на Ердоган се правеше, че не вижда, а днешните управляващи ги е страх да повдигнат темата. Крайно време е да покажем, че тук, в България, важат българските закони и всеки е длъжен да се съобразява с тях. Ако не му харесва, родини си имат!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.