КАКВО РАЗБРАХ ОТ НОРВЕЖКИЯ НАТО-ВЕЦ ЙЕНС. САМО АМУНИЦИИ МИ ТРЯБВАТ, ЕДИН БАЛЪК, А СЛЕД ТОВА БИХ МОГЪЛ АБСОЛЮТНО ОФИЦИАЛНО И НЕВИННО ДА ОПЕРДАША ПОЛОВИН СОФИЯ

https://svobodnoslovo.eu/politika/kakvo-razbrah-ot-norvezhkiya-nato-vec-yens-samo-amunicii-mi-tryabvat-edin-balak-a-sled-tova-bih-mogal-absolyutno-oficialno-i-nevinno-da-operdasha-polovin-sofiya/134494 SvobodnoSlovo.eu
КАКВО РАЗБРАХ ОТ НОРВЕЖКИЯ НАТО-ВЕЦ ЙЕНС. САМО АМУНИЦИИ МИ ТРЯБВАТ, ЕДИН БАЛЪК, А СЛЕД ТОВА БИХ МОГЪЛ АБСОЛЮТНО ОФИЦИАЛНО И НЕВИННО ДА ОПЕРДАША ПОЛОВИН СОФИЯ

Хипотетично първо разбрах, че ако аз отида и купя пистолет, който после дам на Главчев, например, а той вземе, че застреля с него Йенс – аз съм невинен! Аз не участвам в убийството, въпреки факта, че със свои пари съм закупил оръжието, с което то е извършено. При това съм го направил с ясното съзнание, че е напълно възможно кукуто Главчев да отнесе главата на някой виден норвежец, ако оня вземе, че случайно или не му шибне един шамар.

Хубава му е тезата на Йенс. Харесва ми. Само амуниции ми трябват, един балък, а след това бих могъл абсолютно официално и невинно да опердаша половин София.

Въобще – харесват ми модерните времена. Начи: ти я хващаш за парапета, но после Миро гледа детето!

И всичко това е напълно официално, законно и морално, според последната версия на Библията, издадена в Брюксел тази пролет.

В същото време, обаче, е изключително важно да се знае, че ако Главчев се е нервирал за нещо на Йенс и е решил да го опука, то той трябва да направи това в София, а не в Осло, щото, ако е в Осло, аз ще изляза виновен. В София обаче, твърдо си оставам невинен.

Готино, готино…Мисля, че трябва да се направят поне още кило – кило и половина промени в Конституцията, като горните казуси задължително трябва да бъдат включени приоритетно, за да си дойде всичко по местата. Щото, сами разбирате, че не е хубаво да изоставяме толкова много зад съвременното европейско законодателство. И морал. Който вече, както ясно се вижда, се продава свободно на пазара. Срещу кеш. И три кофи малоумие.

Някой ще каже, че профанизирам сериозни теми. Бих му отговорил единствено: Я, ходи си купи пистолет! Спешно!

Васил Петев

afera.bg

3 Коментара

Иван Пеев

1 month before

Вече е доказано - ВМЗ Сопот, Арсенал Казанлък, жълтите павета, стават абсолютно легитимна цел да руските ракети. Произвеждаш, оръжие, доставяш го на така наречената Украйна, тя го използва срещу Руската федерация и в резултат получавиш удар по тиквата проста. Да ви е честито другарки и другари софиянци! Лява бомбичка за дясна София!

Коментирай

Крис

1 month before

Само една забележка - "амунициите" са за конете, "мунициите" са боеприпаси.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.